ANA SAYFA > GÜNDEM > CHP Karşıyaka seçim bürolarını arka arkaya açıyor

CHP Karşıyaka seçim bürolarını arka arkaya açıyor

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
CHP Karşıyaka seçim bürolarını arka arkaya açıyor

24 Haziran’da yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekili seçimleri için Cumhuriyet Halk Partisi Karşıyaka İlçe Başkanlığı Mahallelerde sürdürülen çalışmalara paralel olarak seçim büroları da açmaya devam ediyor.

CHP Karşıyaka Şemikler ve Demirköprü seçim bürolarının açılışını gerçekleştirdi. Bu seçim büroları ile seçim bürosunun sayısı beşe ulaştı. Şu ana kadar Mustafa Kemal Mahallesi, İnönü Mahallesi ve Cumhuriyet Mahallesinde seçim bürosu açılmıştı.Bu gün de Şemikler ve Demirköprü Seçim büroları açıldı. Sırada Zübeyde Hanım Mahallesi seçim bürosu açılacak.

Açılışlara İlçe Başkanı Uğur Yıldırım ve Yönetim Kurulu Üyelerinin yanı sıra Milletvekili Aday Adayları Ali Engin, Hamdullah Akgül, Dursun Türkekul, Kani Beko, Karşıyaka Belediye Meclis Üyeleri, İl Kadın Kolları Başkanı, İl Yönetim Kurulunun Karşıyaka’lı üyeleri, İlçe Kadın Kolları Yönetimi, İlçe Gençlik Kolları Yönetimi ve çok sayıda partili ve mahalleli katıldı.

Açılışlarda kısa bir konuşma yapan Uğur Yıldırım şunları söyledi: Bu seçim büroları Mahalle Koordinatörleri ve Çalışma guruplarının çalışmaları sonucunda kendileri açtılar onlara öncelikle teşekkür ediyorum.  Bu seçim bürolarının sayısı artacak birçok mahallede daha seçim büroları açacağız. Cumhuriyet Halk Partisi olarak 24 Haziran seçimlerinden zaferle çıkacağız Cumhurbaşkanlığı koltuğuna Muharrem İnce’yi oturtmak için yoğun bir çalışma içerisindeyiz ve bunu sizlerle başaracağız bu tatbikî yeterli değil parlamento çoğunluğunu da almak zorundayız ki yeniden Parlamenter sisteme dönüş yapalım.  Onun için de çok fazla çalışmalıyız. Birlikten kuvvet doğar felsefesi ile hareket etmeliyiz. Bu seçimler ülkemiz için çok ama çok önemli bunun bilincinde olarak yurttaşlarımıza ulaşmak ve anlatmak zorundayız."

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Cumhuriyet Mahallesi'nin sokakları yenileniyor
Sonraki Haber Donanma, İzmir Limanı'nı ziyaret edecek

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?