ANA SAYFA > GÜNDEM > CHP Karşıyaka İlçe Başkanlığı seçim hazırlığına hızlı başladı

CHP Karşıyaka İlçe Başkanlığı seçim hazırlığına hızlı başladı

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
CHP Karşıyaka İlçe Başkanlığı seçim hazırlığına hızlı başladı

1 Kasım seçimlerinde CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun da ön seçim sonrasında 2. Sıra adayı olarak seçimlere gireceği İzmir 2. Bölge de bulunan CHP Karşıyaka İlçe Başkanlığı çalışmalarına son sürat devam ediyor.

Geçtiğimiz günlerde 25 mahalle, 2 köy muhtarlık sorumluları ve çalışma grupları ile yapılan toplantı ile genel seçim startı veren CHP Karşıyaka İlçe Başkanı Mustafa Özuslu ve ekibi yoğun mesai altında geçecek süreçlerine partinin seçim için hazırladığı konsepte uygun olarak Karşıyaka çarşı içerisinde bulunan ilçe binası önüne 60 m2 büyüklüğünde çift taraflı bir pankart hazırlayarak imaj çalışması yaptı. 

Yeni Üyelik İçin Ege Park’a Bekliyorlar 

Haftasonu’nun gelmesi ile birlikte halkın yoğun olarak gittiği alışveriş merkezlerinde de çalışmalar hazırlayan Mustafa Özuslu ve ekibi gençlik kolları, kadın kolları ve ilçe örgütü üyelerinin de katılımı ile Mavişehir’de bulunan Ege Park Alışveriş Merkezi içerisinde kurulan stand ile halkı bilinçlendirme, bilgilendirme ve partiye üyelik konusunda çalışmalara devam ediyor. 

Mustafa Özuslu “Genel Başkanımıza Layık Olmaya Çalışıyoruz” 

CHP Karşıyaka İlçe Başkanı Mustafa Özuslu yaptığı açıklamada” Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’nun bölgesi olan Karşıyakamızda, genel başkanımıza yakışan ve partimize yakışır bir şekilde tanıtım yapmak için tüm örgütümüzle var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz” dedi.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber KSK Basketbol Şube Yönetimi'ne ''Çocuk'' tepkisi
Sonraki Haber Karşıyaka AG, Salihli'ye kaybetti

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?