ANA SAYFA > GÜNDEM > CHP Karşıyaka Gençlik Kolu başkanını seçti

CHP Karşıyaka Gençlik Kolu başkanını seçti

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
CHP Karşıyaka Gençlik Kolu başkanını seçti

CHP Karşıyaka İlçe Gençlik Kolu Başkanlık seçimi bugün yapıldı. 2 aday yarıştı.

Mevcut Başkan Burak İnanır ile Özenç Kalkan’ın yarıştığı kongrede 358 oy kullanıldı. Seçimi İnanır 2 oy fark ile kazanarak Karşıyaka Gençlik Kolları Başkanı oldu. Burak İnanır’ın kazandığı ve yeniden başkan seçildiği seçimde, rakibi Özenç Kalkan ile birbirlerine oy vermesi üzerine salon ayakta alkışladı. 

İnanır, “Rakibime teşekkür ediyorum. Gerek bugün gerek seçim sürecinde çok centilmence bir seçim oldu. Bu seçimin kaybedeni yok. Buraya gelip oy kullanan herkese teşekkür ediyorum. Önümüzdeki sürecin çok önemli olduğunun farkındayız. Bu süreç partimizi gençlik kollarıyla ile birlikte Türkiye’de iktidara taşıyacağımız bir süreç.  İzmir’in kalesi Karşıyaka’da yakalayacağımız birlik ve beraberlik ile Türkiye’ye örnek olacağız. Bu kutsal görevi bana layık gören herkese teşekkür ederim” dedi.
 

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Karşıyaka Belediye Bornova'da kaybetti
Sonraki Haber Size Özel Cilt Ürünleri

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?