ANA SAYFA > GÜNDEM > CHP Karşıyaka Cumhuriyet Turnuvası düzenledi

CHP Karşıyaka Cumhuriyet Turnuvası düzenledi

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
CHP Karşıyaka Cumhuriyet Turnuvası düzenledi

Cumhuriyet Halk Partisi Karşıyaka İlçe Başkanlığı, Cumhuriyet Haftası etkinlikleri kapsamında mahalleler arası futbol turnuvası düzenledi. 8 takım katıldığı turnuvada dostluk kazandı.

CHP Karşıyaka İlçe Başkanlığı bünyesinde faaliyet yürüten Spor Komisyonu tarafından organize edilen futbol turnuvası, Bostanlı Hasan Türker Futbol Sahası’nda gerçekleşti. Farklı mahallelerden 8 takım katıldı. Cumhuriyet Bayramı etkinlikleri kapsamına düzenlenen turnuvanın final maçı ise CHP Karşıyaka Gençlik Kolları ve Belediye Spor Antrenörleri arasında yapıldı. Penaltı atışları sonrasında Belediye Spor Antrenörleri turnuvanın şampiyonu oldu.

 
KUPA TÖRENİ YAPILDI

Kupa törenine Karşıyaka Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar, CHP İlçe Başkanı Uğur Yıldırım, 43. ve 44. Dönem Eski TFF Başkanı Mustafa Kemal Ulusu, meclis üyeleri ve muhtarlar katıldı. Finale kalan takımlara madalya ve kupa takdim edildi.


CUMHURİYETE YAKIŞIR GENÇLER

CHP Karşıyaka İlçe Başkanı Uğur Yıldırım “Cumhuriyetimizin 93. yıl dönümünü Karşıyakamıza yakışır etkinliklerle kutladık. Bu yıl ilk kez futbol turnuvası düzenleyerek mahallelerimiz arasında moral ve motivasyonu da üst seviyeye çıkardık. Bu turnuvayı geleneksel hale getireceğiz. Cumhuriyetimize yakışır gençlerimizle, daha aydınlık bir geleceği birlikte kuracağız” dedi.  

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Alsancak Stadı imar planına onay çıktı...
Sonraki Haber Pınar Karşıyaka, Maccabi'ye şans tanımadı...

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?