ANA SAYFA > GÜNDEM > CHP İzmir'de ilk milletvekili aday adayı Karşıyakalı Dr. Taha Okan

CHP İzmir'de ilk milletvekili aday adayı Karşıyakalı Dr. Taha Okan

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
CHP İzmir'de ilk milletvekili aday adayı Karşıyakalı Dr. Taha Okan

İzmir’in tanınmış ve önemli kardiyologlarından, Doktor Taha Okan, 2015 genel seçimlerinde CHP’den milletvekilliği aday adaylığını açıkladı.

Yaklaşık bin kişinin katılımıyla Karşıyaka Zübeyde Hanım Mahallesi'nde aday adaylığını açıklayan Okan, parti genel merkezinden, hakim denetiminde önseçim, tüm üyelerinin aktif üye olarak önseçime katılması, en fazla iki kontenjan adayı, kontenjan adaylarının teknik bilgi ve donanıma sahip olması ile yöntemin 31 Aralık'a kadar belirlenmesini talep etti. Okan, "Eğer önseçim yapılmazsa, sözümdür gidip dosya dahi almayacağım" dedi.

CHP Karşıyaka Üyesi, Doktor Taha Okan, Karşıyaka Zübeyde Hanım Mahallesi Maksim Düğün Salonu'nda yaklaşık bin kişinin katılımıyla milletvekilliği aday adaylığını açıkladı. Salonda, "Demokrasinin demokratikleşmesi için tüm üyelerle önseçim","Taşerona hayır" pankartları yer aldı. Partililer "İnadına CHP, inadına sol" sloganları attı. Okan, konuşmasında tüm üyelerin katılımıyla önseçim yapılmasını isterken, Okan'ın konuşması sık sık alkışlarla kesildi.

Konuşmasına "Genel Merkezden talebimdir" diyerek başlayan Okan,"2015 genel seçimlerinden başlayarak CHP'nin gireceği tüm seçimlerde tüm adaylarımız, tüm örgüt üyelerinin katılımı ile hakim nezaretinde yapılacak önseçimle belirlenmelidir. Bu talebim sizin de talebiniz olsun mu? Öyleyse sayın genel başkanım bu salonu dolduran örgüt üyeleri ile birlikte talebimdir, 2015 yılından itibaren yapılacak tüm seçimlerde partimizin tüm adayları, partimizin tüm örgüt üyeleriyle hakim nezaretinde yapılacak ön seçimlerle belirlenmelidir" dedi.

Kalp ve Damar Hastalıkları Uzmanı olan Taha Okan, 37 yaşında. 10 yıldır Karşıyaka'da özel bir kardiyoloji merkezinde doktorluk yapan Okan, eczacı Servet Yandı Okan ile evli. Okan'ın Defne ve Ece adında iki kız çocuğu var. Okan CHP'ye Ekim 2012'de üye olmuştu.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Raylı sistemin “lideri” İzmir
Sonraki Haber Kaf Kaf'ta gündem transfer

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?