ANA SAYFA > İZMİR > CHP İzmir'de ilk görevler belli oldu

CHP İzmir'de ilk görevler belli oldu

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
CHP İzmir'de ilk görevler belli oldu

Cumhuriyet Halk Partisi İzmir İl Yönetim Kurulu, göreve başladıktan sonraki ikinci toplantısını gerçekleştirdi. İl Başkanı Alaattin Yüksel başkanlığında toplanan Yönetim Kurulunda, bazı görevlendirmelerde yapıldı.

20 Aralık 2015'de yapılan kongrenin ardından, CHP'de göreve getirilen CHP İzmir İl Yönetiminde, merakla beklenen görevlendirmeler şekillenmeye başladı. Konuya ilişkin kısa bir açıklama yapan, CHP İzmir İl Başkanı Alaattin Yüksel şunları söyledi; "Göreve geldiğimiz ilk gün, bu dönemin ve yönetimin tam bir uyum yönetimi olacağını, partiyi hep beraber, birlik ve demokrasi içinde yöneteceğimizi söylemiştim. Görevlendirmeleri gerçekleştirdiğimiz bu toplantımızda birlik içinde geçti ve kararlarımızı oy birliği ile aldık. Görevlendirmelerin partimize hayırlı olmasını temenni ediyor, görev alan arkadaşlarıma da başarılar diliyorum"

İŞTE GÖREVLENDİRMELER

CHP İzmir İl Yönetimindeki görevlendirmeler şu şekilde gerçekleşti. İl Sekreteri Birgül Değirmenci, Mali ve İdari İşlerden Sorumlu Başkan Yardımcısı Okan Karlıdağ, Örgüt ve Örgüt Yönetiminden Sorumlu Başkan Yardımcısı Asuman Ali Güven, İl Eğitim Sekreteri Hatice Tatlı ve Bilişimden Sorumlu Başkan Yardımcısı Salih Özçifçi.

İl Başkanı Yüksel, yönetimde yer alacak diğer Başkan Yardımcılığı için, daha sonraki Yönetim Kurulu toplantılarında görevlendirmelerin yapılmaya devam edeceğini ifade etti.

İL DİSİPLİN KURULU DA TOPLANDI

Bu arada, CHP İzmir İl Disiplin Kuruluda ilk toplantısını gerçekleştirerek, görev dağılımı yaptı. Buna göre, Galip Dinçer Cengiz İl Disiplin Kurulu Başkanı, Bahar Gürsul Disiplin Kurulu Sekreteri ve Ahmet Cengiz'de Başkan Yardımcısı seçildi.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Kaf Kaf’ta Yusuf Şimşek iddiaları kuvvetleniyor
Sonraki Haber Büyükşehir'den ulaşıma yılbaşı ayarı

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?