ANA SAYFA > İZMİR > CHP İzmir örgüt buluşmaları için yola çıktı

CHP İzmir örgüt buluşmaları için yola çıktı

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
CHP İzmir örgüt buluşmaları için yola çıktı

Cumhuriyet Halk Partisi İzmir İl Başkanı Deniz Yücel ve İl Yönetim Kurulu İlçe ziyaretlerinin startını verdi. Yücel, ilçe ziyaretlerinin hem motivasyon hem de koordinasyon açısından önemli olduğunu vurguladı.

CHP İzmir’de kongre sürecinin tamamlanmasının ardından il yönetimiyle birlikte göreve başlayan CHP İzmir il başkanı Deniz Yücel ilk ziyaretlerini İzmir’in önemli Sivil Toplum Kuruluşlarına gerçekleştirmişti. Yücel ve Yönetimi şimdi de parti örgütüyle bir araya gelmek için ilçe ziyaretlerine başladı. CHP İl Yönetiminin ilk duraklar Karabağlar ve Buca CHP ilçe başkanlıkları oldu.

İLK DURAK KARABAĞLAR

Yücel ve yönetimini ilk ziyaretlerinde CHP Karabağlar İlçe Başkanı Ali İhsan Yıldız ağırladı. Yıldız yaptığı konuşmada “İl başkanımız ve yönetimimizin İlk ziyaretini ilçemize gerçekleştirmesinin mutluluğunu yaşıyoruz. Bu ziyaret bizler için ayrı bir motivasyon kaynağı oldu. Karabağlarda 58 mahallemiz var. İlçe yönetimi olarak her mahallemize hakimiz. Kadın ve gençlik kollarımızla, komisyonlarımızla alanlarda, sokakta çalışıyoruz. Karabağları 8 bölgeye ayırdık. Her bölgeden 2 yönetim kurulu üyemiz ve bir belediye meclis üyemiz sorumlu olacak. Mahalle örgütlenmelerini bu arkadaşlarımız yürütecek. Karabağlar’da her an seçim olacakmış gibi çalışıyoruz” dedi.

Karabağlar ziyaretinde konuşan CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel’de, artık tek hedefin 2019 seçimleri olduğunu belirterek şunları söyledi.

YÜCEL: TEK HEDEF 2019

Ben ilçe başkanımıza, belediye başkanımıza, ilçe kadın ve gençlik kollarımıza ve tüm ilçe üyelerimize öncelikle kongrede verdikleri destek için teşekkür ediyorum. Kongremiz bitti, artık birlik içinde bize verilen bu göreve layık olmak içinde için çalışıyoruz. Son olarak Tüzük Kurultayımızı tamamladık. Kurultay sürecinde sanki ön seçim kaldırılıyor gibi bir algı oluşturuldu ama bu doğru değil. Artık tek hedefimiz 2019 seçimleri olmalı. Karabağlar, İlçe ve Belediyemizin uyumlu bir şekilde çalıştığı örnek bir ilçe.  Bu ziyaretlerimizle ilçe örgütlerimizle koordinasyonumuz arttırmayı ve birlikte bir yol haritası belirlemeyi hedefliyoruz. Bugün sizleri dinlemeye geldik. Sizlerin görüşleri, önerileri bizler için çok önemli. İzmir’in ve Türkiye’nin bizlerden büyük beklentileri var. Bu beklentileri karşılamak için birlikte geceli gündüzlü çalışmaya hazır olduğunuzdan hiç şüphem yok.

SELVİTOPU: HALKIMIZA BU YAĞMAYI ANLATMALIYIZ

Ziyarette hazır bulunan Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu’da, kötü gidişe dur diyecek olan partinin CHP olduğunu ifade ederek “İl başkanımız ve yönetimimize başarılar diliyorum. Zor bir süreçteyiz. Türkiye’nin kaderini belirleyecek seçimlere gidiyoruz. Bu seçimlerde kötü gidişe dur diyecek örgütsel güç CHP’de vardır.   Karabağlar zor bir ilçe. Burada birliğimizi bütünlüğümüzü bozacak bir davranışa izin vermemeliyiz. İlçe ve il örgütümüzün sorumluluğu elbette ki büyük. Bizde yerel yönetimde yapacağımız çalışmalarla sizlere destek olmaya çalışacağız. Belediye çalışmalarımızda çeşitli engellemelerle karşılaşıyoruz, Sinsice yürütülen bazı çalışmalarla, yol yapımlarından, dönüşüm adı altında yapılan yağmalara kadar birçok sorunla karşılaşıyoruz. El birliği ile bu yağmaları halka anlatacağımıza, örgütümüzle birlikte başarıya ulaşacağımıza inanıyorum. Bu mücadelede il ve ilçe yönetimlerimizin yanında olacağıma da söz veriyorum.“ dedi.

İKİNCİ DURAK CHP BUCA OLDU

Karabağlar’ın ardından, CHP İzmir İl Başkanı ve Yönetiminin ikinci durağı CHP Buca İlçe Başkanlığı oldu. İlçe’de kalabalık bir partili grubu tarafından karşılanan Yücel’in Buca’dan çıkan bir il başkanı olduğunu hatırlatan CHP Buca İlçe Başkanı Kasım Akdağ “ İl başkanım evine geldi. Kendisini ilçemizde ağırlamaktan onur duyuyoruz. İl Yönetimimizle birlikte uyum içinde çalışıyoruz. Artık kaybedecek vaktimiz yok. Bu yolda il başkanımıza çok güveniyoruz. Buca örgütü olarak her zaman yanında olacağız” dedi.

YÜCEL: BİRLİK OLDUĞUMUZ ZAMAN..

Buca’da olmanın kendinizi hep iyi hissettirdiğini ve CHP buca ilçe başkanlığını evi gibi gördüğünü ifade eden il başkanı Deniz Yücel yaptığı konuşmada “Yaklaşık 4 yıl belediye meclisi üyeliği yaptığım kendi ilçemde olmaktan her zaman gurur duydum. Bugüne kadar Buca’nın bana verdiği desteği asla unutamam. Biz İzmir’de büyük bir aileyiz. Olağan Kurultayımızı ve Tüzük Kurultayımızı tamamladık. Biz demokrasiyi savunan bir partiyiz. Bu hususta Genel Başkanımızın mesajlarına uymalıyız. Artık tüm enerjimizi dışa yönelik çalışmalarda harcamalıyız. Kendi partililerimizi, ilçe ve belediye başkanlarımızı, milletvekillerimizi kamuoyu önünde eleştirmekten, zor duruma düşürmekten kaçınmalıyız. Bugün buraya sizleri dinlemeye, görüşlerinizi almaya geldik. 2019 CHP iktidarına giden yolda her üyemize çok ihtiyacımız var. Bu birliği sağladığımız zaman gerçekleştiremeyeceğimiz hiçbir şey yoktur” dedi

PİRİŞTİNA: İL BAŞKANIMIZLA GURUR DUYUYORUZ

İl Yönetimini İlçe Başkanlığında karşılayan Buca Belediye Başkanı Levent Piriştina ise “İl başkanıyla uzun süredir birlikte çalıştıklarını hatırlatarak ” Sayın İl Başkanımız ve Yönetimimizi bir kez daha tebrik ediyorum. Sayın  il başkanımız bizim her zaman gurur duyduğumuz bir arkadaşımız ve Genel Başkanımızın İzmir'deki temsilcisidir. Bugüne kadar olduğu gibi, bundan sonrada il ve ilçe örgütümüzün yanında olmaya, destek vermeye devam edeceğiz” dedi.

İlçe ziyaretlerinde partilileri dinleyen ve sorularını yanıtlayan CHP İzmir il başkanı Yücel,  Partililerden gelen önerileri ve üyelerin isteklerini not ettiklerini, ilçe ziyaretlerinin ardından, ortaya çıkacak tüm fikirlerden yararlanacakları ifade etti. İl başkanlığının ilçe ziyaretlerinde ilk gün, CHP Balçova ve Narlıdere ilçe başkanlıklarının ziyaret edilmesiyle son bulacak.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Karşıyaka Belediyesi, miniklere diş seti armağan etti
Sonraki Haber İzmir Kültür ve Dayanışma Derneği'nden Kılıçdaroğlu'na ziyaret

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?