ANA SAYFA > İZMİR > CHP İzmir Milletvekilleri ''İzmir Marşı''yla sahaya iniyor

CHP İzmir Milletvekilleri ''İzmir Marşı''yla sahaya iniyor

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
CHP İzmir Milletvekilleri ''İzmir Marşı''yla sahaya iniyor

Cumhuriyet Halk Partisi İzmir Milletvekilleri, Meclis’te hep birlikte okudukları İzmir Marşı ile referandum çalışmalarının startını verdiler.

Aynı zamanda İzmir Milletvekili olan CHP Genel Sekreteri Kamil Okyay Sındır, Genel Başkan Yardımcıları Selin Sayek Böke, Zeynep Altıok, İzmir Milletvekilleri Atila Sertel, Tuncay Özkan, Mustafa Balbay, Zekeriya Temizel, Özcan Purçu, Ali Yiğit, Musa Çam ve Murat Bakan, Meclis Basın Toplantısı salonunda bir araya gelerek İzmir Marşı’nı okudu.

Ülkenin geleceğinin oylanacağı referandumun önemine dikkat çeken İzmir Milletvekilleri, “Tek ses, tek yürek olarak sahaya iniyoruz. Referandum öncesi birlikte mecliste son fotoğrafımız. Hepimiz sahaya inip, ilçe ilçe, mahalle mahalle dolaşıp neden hayır dememiz gerektiğini anlatacağız. İnanıyoruz ki İzmir’in dağlarında da Türkiye’nin dağlarında da çiçekler açacak. Mustafa Kemal ruhu sonsuza dek yaşayacak” dediler.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Yorgancılar’dan sanayicilere ''seferberlik mektubu''
Sonraki Haber 8.Alaçatı Ot Festivali'nin tarihi belli oldu

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?