ANA SAYFA > İZMİR > CHP İzmir, Kılıçdaroğlu ve Cizre saldırısını kınadı

CHP İzmir, Kılıçdaroğlu ve Cizre saldırısını kınadı

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
CHP İzmir, Kılıçdaroğlu ve Cizre saldırısını kınadı

CHP İl Başkanlığı tarafından CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na Artvin'de yapılan terör saldırısını kınamak için düzenlenen basın açıklaması, partililerin yoğun ilgisi üzerine İl Başkanlığı toplantı salonu yerine binanın önünde yapıldı.

CHP İl Başkanı Asuman Ali Güven, yaptığı açıklamada, Kemal Kılıçdaroğlu'na dün Artvin'de uzun namlulu silahlarla, roket atarlarla yapılan hain saldırıyı Cizre İlçe Emniyet Müdürlüğü Çevik Kuvvet Amirliği'ne yönelik bomba yüklü araçlarla gerçekleştirilen saldırıyı nefretle kınadıklarını söyledi.CHP İl Başkanı Asuman Ali Güven'in yaptığı açıklamaya CHP Genel Başkan Yardımcısı Zeynep Altıok Akatlı, CHP İzmir milletvekilleri Musa Çam, Murat Bakan, Mustafa Balbay, Özcan Purçu, Tacettin Bayır, parti yöneticileri, ilçe belediye başkanları katıldı. CHP'liler toplantıya üzerinde 'Seninleyiz Kılıçdaroğlu, Halkın umudu Kılıçdaroğlu', 'Sen Anadolu'nun Kemalisin yalnız değilsin', 'Yılmıyoruz, korkmuyoruz, sinmiyoruz', 'Bu memleket bizi öldürmek isteyenlerin değil bizim' yazılı pankartlar ve üzerinde Kılıçdaroğlu'nun fotoğrafı yeralan 'Yanındayız' posterleriyle katıldı.

CHP İzmir İl Başkanı Güven, yaptığı açıklamada, Kemal Kılıçdaroğlu'na dün Artvin'de uzun namlulu silahlarla, roket atarlarla yapılan hain saldırıyı Cizre İlçe Emniyet Müdürlüğü Çevik Kuvvet Amirliği'ne yönelik bomba yüklü araçlarla gerçekleştirilen saldırıyı nefretle kınadıklarını söyledi. Güven, "Namusuyla siyaset yapanlar, korkmadan doğru bildiği yoldan dönmeyenler, halkı için ölümü gözü alanlar, Ata'sının, cumhuriyetin, demokrasinin yolundan ayrılmayanlar, teröre, tehditlere ve iftiralara boyun eğmeyen yiğitler sadece bir kere ölürler. 15 Temmuz'da ve sonrasında yaşadıklarımızı çok önceden öngören, terör örgütlerini, asla onlara boyun eğmeden ve taviz vermeden her ortamda lanetleyen, Türkiye'nin gerçek lideri CHP Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu'na yapılan alçak terör saldırısını, en şiddetli şekilde kınıyor, Genel Başkanımıza bu saldırıyı yapanları ve bir askerimizi şehit edenleri, bu saldırıya er ya da geç pişman edeceğimize söz veriyoruz" dedi.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber İnternet bağımlılığı çocukların sosyal ilişkilerini bozuyor
Sonraki Haber Haber Bulunamadı

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?