ANA SAYFA > GÜNDEM > CHP İl Kongresinde yumruklar konuştu...

CHP İl Kongresinde yumruklar konuştu...

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
CHP İl Kongresinde yumruklar konuştu...

CHP'nin 38. İzmir İl Kongresi İzmir Fuar alanında başladı. Yoğun katılımın olduğu kongrede kavga çıktı, arbede yaşandı.

CHP İzmir İl Kongresi'nde divana 152 il delegesi tarafından "blok liste" önergesi verildi. Önergenin verilmesinin ardından CHP İzmir Milletvekili Deniz Yücel, CHP Çiğli eski İlçe Başkanı Mert Özcan ve bazı delegeler sahneye çıkarak, blok listeye itiraz etti.
Bir grup slogan atarak, kürsüye yürüdü. Daha sonra üyeler ve delegeler arasında yumruklaşmalar görüldü protokolün üzerine yürüyenler oldu.
Blok liste isteyen bir kısım delegeler İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, CHP İzmir il Başkanı Şenol Aslanoğlu ve eşi Duygu Aslanoğlu'nu hedef aldı. Kalabalık, barikatları aşarak Soyer ve Aslanoğlu çiftinin üzerine yürüdü. Alanda bulunan sehpalar kırıldı. Kongreye ara verilmek zorunda kalındı.
 Divan başkanı salonu yatıştırmaya çalışsa da iki taraf arasındaki gerginlik büyüdü. Taraflar Aslanoğlu ve Özgür Özel’e yönelmesi sonrası ipler koparken, Soyer ve Aslanoğlu güvenlik aracılığı ile salondan güçlükle çıkartıldı.
Yaşanan arbedede milletvekilleri ve konuk parti temsilcileri kavga arasında kalırken güvenlik güçleri belediye başkanları korumak için salona girdi. Yaşanan tartışmada ayrıca bir partili kürsüdeki mikrofonu alması ise dikkat çekti. Mikrofon kayboldu.  Kongreye ara verilmek zorunda kalındı.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber KSK filede bu kez kaybetti
Sonraki Haber Bostanlıspor Masa Tenisi'nde yine kürsüde

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?