ANA SAYFA > İZMİR > CHP, hem patronlarla hem işçilerle buluştu

CHP, hem patronlarla hem işçilerle buluştu

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
CHP, hem patronlarla hem işçilerle buluştu

Cumhuriyet Halk Partisi İzmir Milletvekili Adayları, İzmir’de ekonominin kalbinin attığı merkezlerden, İzmir Atatürk Organize Sanayi Bölgesini (İAOSB) ziyaret etti. Önce bölgenin Yönetim Kurulunu ziyaret eden CHP’ni adayları, ardından da fabrikalardaki işçilerle öğle yemeğinde bir araya geldi.

Yaklaşan 7 Haziran seçimlerine hazırlıklarını, hem seçim beyannamesinde yer verdiği ekonomik politikalar, hem de açıkladığı  “Merkez Türkiye” projesiyle ekonomi odaklı sürdüren Cumhuriyet Halk Partisi, İzmir’de de ekonomi ve iş dünyasına ziyaretlerine devam ediyor. CHP İzmir İl Başkanı Bedri Serter’in de katıldığı ve Milletvekili Adayları Selin Sayek Böke, Aytun Çıray, Tacettin Bayır, Kamil Okyay Sındır, Ali Engin, Turgay Bozoğlu, Ali Kemal Elitaş ve Nurgül Uçar’dan oluşan heyet, İAOSB yönetim kurulunu ziyaret etti.

BÖKE; SANAYİCİ ,BASKIDAN, VERGİ YÜKÜNDEN KURTULACAK

İAOSB Yönetim Kurulu Başkanı Hilmi Uğurtaş tarafından karşılanan CHP Milletvekili adayları, Sanayi Bölgesi yönetim kurulu üyeleriyle de bira araya geldi. Toplantıda konuşan CHP Genel Başkan Yardımcısı ve İzmir milletvekili adayı Selin Sayek Böke, 7 Haziran’dan  sonra  Yaşanabilir bir Türkiye için iktidara geleceklerini söyleyerek “CHP İktidarı Sanayicilerin ve İşadamlarımızın baskıdan, vergi yükünden ve yatırımların önünü tıkayan teşvik karmaşasından kurtulacakları bir iktidar olacaktır. Bu anlamda Sanayi Bölgelerinin sadece sayısın arttırmayı değil, var olan sanayi bölgelerinin tamamının yeni fabrikalarla doldurulmasını ve tam kapasiteyle çalışmalarını sağlamaya yönelik, başta Merkez Türkiye olmak üzere uygulanabilir birçok projemiz var. Eğer istihdam artırılacaksa, işsizliğe çare bulunacaksa sanayicinin önünü açmak, onu sömürecek bir kaynak olarak görmekten vazgeçmek gerekir. Yaşanabilir Türkiye’de sanayicimiz rahatlayacak, dünya ile rekabet ederken, kendi markalarımızı yaratabileceğiz” dedi.

İAOSB Yönetim Kurulu Başkanı Hilmi Uğurtaş’da ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Ekonomi odaklı projelerin her zaman heyecan yarattığını vurguladı ve “CHP Adaylarını ağırlamaktan, CHP’nin projelerini birinci ağızdan duymaktan son derece memnun olduk. Hem ülkemiz hem CHP için hayırlı olmasını dilerim. CHP’nin, Sanayici ve İş adamlarının sorunlarıyla yakından ilgilenmesi ve projeleri bizleri sevindiriyor. Bölgemizde faaliyet gösteren sanayicilerin ortak sorunları var bu sorunların çözümünde bize destek verecek herkesle çalışmaktan mutluluk duyarız” dedi.

İŞÇİLERLE ÖĞLE YEMEĞİ

Ziyaretin ardından, Sanayi Bölgesinde bulunan bazı fabrikalarda işçileri ziyaret edere,k sohbet eden CHP milletvekili adayları, bir civata fabrikasında çalışan işçilerle birlikte, fabrika yemekhanesinde öğle yemeğinde bir araya geldi.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Yassıcaada'da sezon açılıyor...
Sonraki Haber EGİKAD’dan ‘oy kullanın’ çağrısı

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?