ANA SAYFA > İZMİR > CHP Genel Başkan adayı Balbay İstanbul'da konuşturulmadı

CHP Genel Başkan adayı Balbay İstanbul'da konuşturulmadı

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
CHP Genel Başkan adayı Balbay İstanbul'da konuşturulmadı

CHP İzmir Milletvekili Mustafa Ali Balbay İstanbul İl kongresinde konuşturulmadı. Balbay,"Kurultay sürecinin daha adil seyretmesi gerekirdi" dedi.

Bostancı Gösteri Merkezi'ndeki kongrede konuşma yapmak üzere başvuruda bulunan Balbay'a tüzük gerekçe gösterilerek olumsuz yanıt verildi. Balbay bunun üzerine Divan Başkanı Ercan Karakaş'a yazılı olarak şu itirazı yaptı:

"Genel Başkanımız Kılıçdaroğlu, arkadaşlarımız il kongrelerinde konuşacaklar. Neler düşündüklerini anlatacaklar demişti. Bu kongrede konuşma hakkımın olduğunu düşünüyorum."

Karakaş'ın kararını değiştirmemesi üzerine Balbay, protokol koltuğunda ayağa kalkarak şunları söyledi:

"Ben Anadolu illerindeki kongrelerden geliyorum. Sırasıyla Sivas, İzmir, Kütahya, Kilis, Nevşehir kongrelerine katıldım. Hepsinde konuştum. Anadolu'yu anlatacaktım. Burada konuşamayacaksam salonun takdirine sunuyorum."

Balbay salon çıkışında gazetecilerin sorularını yanıtladı. Durumu yadırgadığını söyleyen Balbay şöyle dedi:

"Kendimizi en büyük ilimizin kongresinde ifade edemeyeceksek nerede edeceğiz? Zaten çok demokratik olmayan bir süreç devam ediyor. Söylenecek çok şey var. Zamanını bekleyelim. Bizim tek amacımız partimizin büyümesi. Herkesin tek hedefi parti içi iktidar olursa ülkede iktidarı yakalayamayız. Ben bıkmadan usanmadan doğruları söylemeye, umut ateşine nefes vermeye devam edeceğim. Ercan beyin o bildiğimiz demokrat kişiliğinin önde olmasını beklerdim"

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Cihan Büyükoral'dan Altar Toker'e cevap
Sonraki Haber Pınar Karşıyaka, Banvit deplasmanında

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?