ANA SAYFA > GÜNDEM > CHP Bahçelievler Mahalle Örgütü seçim çalışmalarında tam gaz...

CHP Bahçelievler Mahalle Örgütü seçim çalışmalarında tam gaz...

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
CHP Bahçelievler Mahalle Örgütü seçim çalışmalarında tam gaz...

14 Mayıs'ta yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı ve 28'inci dönem milletvekili seçim çalışmalarını aralıksız sürdüren Cumhuriyet Halk Partisi Karşıyaka Bahçelievler Mahallesi örgüt üyeleri sandık güvenliğini sağlamak için canla başla çalışıyor.

Sandıklarda ve öbek çalışmalarında görev alacaklarla mahalle temsilcilerinin katıldığı eğitimler, örgütün duayen siyasetçileri tarafından veriliyor. İlçe binasında başlayan eğitimlere Karşıyaka İlçe Başkanı Rafet Yacan, yönetim kurulu üyeleri ve eğitmenler katıldı.

Bahçelievler Mahalle Koordinatörü ve eğitime katılan Cumhuriyet Halk Partili üyeler seçimlerle ilgili; “Birleşe birleşe kazanacağız 14 Mayıs'ta güzel ülkemize bahar gelecek,” diyerek, şu açıklamayı yaptılar: “Birleşe birleşe kazanacağız sloganı ile CHP Karşıyaka Bahçelievler Mahallesi ilçe yönetimi öncülüğünde mahalle temsilcileri ve koordinatörü olarak seçim çalışmalarımız kesintisiz devam ediyoruz. Kapı kapı seçmene ulaşıyoruz ve çalmadık kapı bırakmayacağız. Tek hedefimiz olan iktidar  yolunda seçim güvenliği ve sandık eğitimleri ile Sayın Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu’nu 13 .Cumhurbaşkanı yapmak ve Millet İttifakı’nın başarısı için çalışmalarımızı kesintisiz sürdürüyoruz.”
 

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Karşıyaka, Amasya deplasmanında
Sonraki Haber Çeşme Ovacık’a büyük yatırım

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?