ANA SAYFA > İZMİR > Çeşme Ovacık’a büyük yatırım

Çeşme Ovacık’a büyük yatırım

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Çeşme Ovacık’a büyük yatırım

Yaz aylarında nüfusu 1 milyonu aşan Türkiye’nin en önemli turizm merkezlerinden Çeşme’nin kanalizasyon altyapısını güçlendirmek için İzmir Büyükşehir Belediyesi İZSU Genel Müdürlüğü tarafından projelendirilen çalışmalarda sona gelindi. 17,5 km uzunluğundaki atık su iletim hattı projesi bölgedeki altyapı sorununu çözüme kavuşturacak.

Çeşme’de özellikle yaz dönemlerinde artan nüfusla birlikte içme ve kullanma suyuna yönelik talebin de artması üzerine İZSU Genel Müdürlüğü büyük çaplı yatırımlara imza atıyor.  İlçenin eskiyen kanalizasyon altyapısının yaz aylarında yoğunlaşan nüfusun ihtiyacını karşılayabilmesi için hazırladığı 17,5 kilometrelik kanalizasyon hattının yapım çalışmalarında sona yaklaşıldı. Projelendirilen imalatın yüzde 84’lük kısmını tamamlayan ekipler, Mayıs’ta hattın tamamını işletime alacak.

Yaklaşık 130 milyon liralık yatırım bedeliyle tamamlanacak yeni kanalizasyon hattı, Çeşme’nin merkez, Çiftlik, Boyalık, Ilıca ve Altınyunus mahallelerine hizmet verecek.  

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 1 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 1
Önceki Haber CHP Bahçelievler Mahalle Örgütü seçim çalışmalarında tam gaz...
Sonraki Haber Batur: Yılmayacağız, tüm gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?