ANA SAYFA > GÜNDEM > CHP Aday adayları Karşıyaka’da görücüye çıkıyor

CHP Aday adayları Karşıyaka’da görücüye çıkıyor

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
CHP Aday adayları Karşıyaka’da görücüye çıkıyor

Milletvekili adaylarını ön seçimle belirleyerek demokrasi örneği sergilemeye hazırlanan Cumhuriyet Halk Partisi, 22 Mart’ta İzmir Karşıyaka’da tanıtım şölenine imza atacak. Pazar günü CHP Karşıyaka İlçe Örgütü tarafından Mavişehir Arena’da saat 15.00’te gerçekleştirilecek dev organizasyonda, milletvekili aday adayları partililerin karşısına çıkarak kendilerini anlatacak.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun da 2. Bölgeden aday adayı olarak ön seçime girme kararı almasıyla birlikte toplam 81 aday adayı, milletvekili olabilmek için ter dökecek. Aday tanıtım toplantısının şölen havasında geçmesi için çalışmalarına aralıksız devam eden CHP Karşıyaka İlçe Başkanlığı,  aday tanıtım toplantısında Türkiye’ye ‘demokrasi’ mesajı verecek, birlik ve beraberlik çağrısı yapacak.

7’DEN 77’YE DEV KADRO

‘Türkiye’de ilk kez başbakan önseçimden çıkacak’ parolası ile çalışmalarını sürdüren CHP Karşıyaka İlçe Başkanlığı, 7 Haziran genel seçimlerine yönelik geniş katılımlı ilk toplantısını da yapmış olacak. Karşıyakalı üyeleri bilgilendirmek ve gelişmelerden haberdar etmek için SMS ve sosyal medyayı aktif olarak kullanan CHP Karşıyaka İlçe Başkanlığı 7 Haziran genel seçimlerine 7’den 77’ye dev bir kadro ile hazırlanıyor.

“CHP, TÜRKİYE’NİN ONURLU TARİHİ AYDINLIK GELECEĞİDİR”

Karşıyaka’da ikamet eden tüm parti üyelerini aday tanıtım toplantısına davet eden CHP Karşıyaka İlçe Başkanı Mustafa Özuslu, “Türkiye’yi aydınlık yarınlara kavuşturmak isteyen tüm partililerimizi aday tanıtım toplantısına bekliyoruz. Parlamentoda CHP iktidarını kuracak ve AKP diktatörlüğüne son verecek kadroları üyelerimiz seçecek. CHP, Türkiye’nin onurlu tarihidir. CHP Türkiye’nin sadece onurlu tarihi değil, aynı zamanda aydınlık geleceğidir. Bugün yaptığımız önseçimle Türkiye’deki  tüm siyasi partilere demokrasi dersi veriyoruz. Türkiye’de ilk kez bir başbakanı önseçimden çıkacak. Tüm üyelerimizi demokrasi şölenimize bekliyoruz” dedi.  

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Buca’da örnek dayanışma
Sonraki Haber Kebir: Sektörde asılsız yapılan dedikodular üyelerimizin marka değerini düşürüyor

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?