ANA SAYFA > İZMİR > CHP Aday adayı Uçar işaret diliyle anlattı

CHP Aday adayı Uçar işaret diliyle anlattı

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
CHP Aday adayı Uçar işaret diliyle anlattı

Ön seçim çalışmalarına hızla devam eden CHP 2. Bölge milletvekili aday adayı Eski Seyrek Belediye Başkanı Nurgül Uçar, Karşıyaka’da İşitme Engelliler Dayanışma Derneği’ni ziyaret etti. Uçar kendini işitme engelli vatandaşlara işaret diliyle anlattı.

Cumhuriyet Halk Partisi 2. Bölge milletvekili aday adayı Eski Seyrek Belediye Başkanı Nurgül Uçar, 29 Mart’taki ön seçim çalışmalarına hızla devam ediyor. Karşıyaka’daki İşitme Engelliler Dayanışma Derneği’nin toplantısına katılan Uçar, sorunları ve ihtiyaçları  dinledi. Engelli vatandaşların hayatlarını kolaylaştırmak, toplumsal ve sosyal hayatta daha çok alanlar açmak konularında somut çözümler için çalışmalar yürüteceğini söyleyen Uçar, mecliste engellilerin sesleri olmak üzere yola çıktığını ifade etti. Dernek Başkanı Kuthan Özer ve derneğin gönüllü eğitimcisi Necati Kavuncu, Uçar’ın anlattıklarını diliyle işitme engelli vatandaşlara aktardı.

‘YATILI ENGELLİ OKULU PROJESİNİ MUTLAKA YAPACAĞIM’

Belediye Başkanlığı sırasında Türkiye’nin en büyük yatılı engelli okulu için çalışmalar yürütmeye başladığını anlatan Uçar, “Engelli bireylerin ailelerinin nefes alabilecekleri, gönül rahatlığıyla gelip bırakabilecekleri bir okul projem var. 2006’da Gediz Üniversitesi Gediz Kolejiydi ve tasarruf mevduat fonuna düşmüştü. Satın alıp Türkiye’nin en büyük yatılı engelli okulunu kurmak için çok çabaladım, sponsorlar buldum, her şeyi hazırladım ama devlet bize satmadı” diye konuştu. Proje yarım kaldığı için, içinde eksiklik hissettiğini söyleyen Uçar, “O okulu mutlaka yapacağım, inanıyorum” dedi.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber İzmir Büyükşehir'den KSK'ye 500 bin TL yardım
Sonraki Haber Pınar Karşıyaka Kanarya Adaları'na uçtu

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?