ANA SAYFA > GÜNDEM > Cezaevine koli koli kitap...

Cezaevine koli koli kitap...

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Cezaevine koli koli kitap...

Karşıyaka Yalı Lions Kulübü, Edremit’ten sonra Torbalı Cezaevi’ne de kolilerce kitap hediye etti. Daha çok kişinin kitap okuma imkanı bulması için sürekli projeler hazırlayan dernek üyeleri, yardımları sürdüreceklerini belirtti.

“Hizmet ediyoruz” ilkesiyle sürekli sosyal projeler hazırlayan Karşıyaka Yalı Lions Kulübü’nün amacının daha çok kişiye ulaşmak olduğunu belirten Kulüp Başkanı Oya Aytan “ Her yıl planlı olarak sosyal projeler hazırlayıp hayata geçiriyoruz. Bazen hastanedeki hastalarımıza bazen de sahipsiz kalan vatandaşlarımıza sahip çıkıyoruz. Kulüp olarak en önem verdiğimiz hizmetlerden biri de kültürel etkinliklere yönelik katkılar sunmaktır. Geçtiğimiz yıl Balıkesir Edremit’teki bir cezaevi için kitap bağışı kampanyası yapmıştık. Büyük ilgi gören kampanyamızın sonunda Torbalı ile bağlantı kurduk. Buradaki cezaevindeki  kütüphanede kitap sayısını arttırmak için üyelerimizin girişimi ile kısa sürede kolilerce kitap topladık. Cezaevinde yatanların kitaplarla buluşmasını, kültürle yoğrulmasını arzu ediyoruz. Bizlere destek olan arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum. Yeni dönemde kampanyamızı başka cezaevlerine yönelik sürdüreceğiz” dedi.     

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Mustafa Özman vefat etti
Sonraki Haber Ayakta alkışlıyorum

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?