ANA SAYFA > İZMİR > Çevre için elele

Çevre için elele

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Çevre için elele

Bu yıl 20.yılını kutlayan İzmir Gelişim Koleji ile İzmir’in tasarım ürünler markası DOGO Dünya Çevre Günü için bir araya geldiler.

Gelişim Koleji’nin Plastik Sanatlar ile Çevre kulüplerinin 4, 5, 6 ve 7.sınıf öğrencilerinden oluşan 24 öğrencisi DOGO’yu ziyaret ederek DOGO çalışanlarını çevre konusunda bilgilendirdiler.DOGO Tasarım bölümü çalışanları, öğrencilerle çevre temalı bir desen atölyesi çalışması yaptı. Yapılan desenlerin basılacağı tişörtler 5 Haziran Dünya Çevre Günü çerçevesinde Gelişim Koleji’nin düzenleyeceği bir sergiyle ziyaretçilerle buluşacak…

DOGO’nun kurucusu Gökhan Peksari “DOGO ailesi olarak çevremizde olan her şeyi önemsiyoruz. Araştırma&Geliştirme ve üretim süreçlerimizde mümkün olduğu kadar geridönüşümlü materyal kullanmaya özen gösteriyoruz. Bir Eko-Okul olan İzmir  Gelişim Koleji ile bu çalışmayı yapmak bizleri çok heyecanlandırdı. Geleceğin gerçek sahibi küçük dostlarımıza kulak vermenin önemine inanıyoruz. Onların bu duyarlılığını daha fazla kişiye duyurmak için tasarımın gücünü kullanmaya karar verdik ve DOGO Workshop'ı bu sefer “ECODAY” ismiyle düzenledik”derken; Gelişim Koleji Görsel Sanatlar Koordinatörü Leyla Yakınol, "Sanatı ve sanat yapıtlarını bilinçli tüketen, çevre konusunda duyarlı ve bilinçli bireyler yetiştirmeyi hedefliyoruz. Akademik başarıyla birlikte yürüyen bu hedefimize çocuklarımızla birlikte ulaşıyoruz. Hazırlayacağımız sergiye herkesi bekliyoruz.”dedi.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Bostanlı Deresi çevresinde yeni trafik düzeni
Sonraki Haber Murat Bakan: ''Polis intiharları çaresizlikten ötedir''

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?