ANA SAYFA > SPOR > Cevat Gök'ü kaybettik...

Cevat Gök'ü kaybettik...

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Cevat Gök'ü kaybettik...

İzmir sporunun efsane isimlerinden, Karşıyaka'nın önemli değerlerinden, futbol antrenörü ve futbol dünyasının "Cevat Baba"sı Cevat Gök 91 yaşında yaşamını yitirdi.

Bir süredir rahatsız olan Karşıyaka'da da uzun yıllar teknik adam olarak hizmet eden, Türkiye Futbol Antrenörleri Derneği (TÜFAD) İzmir Şubesi Kurucu Üyelerinden, Türkiye Futbol Antrenörleri Derneğinin ilk Teknik Direktörlerinden ve TÜFAD İzmir Şubesinin Onur Kurulu Başkanı Teknik Direktör Cevat Gök'ün cenazesi bugün ikindi namazında Alaybey Çarşı içi camiinden kaldırılarak Soğukkuyu Mezarlığında toprağa verilecek. 
Adı İzmir ve Karşıyaka ile özdeşleşen efsanelerden biri olan ve İzmir futbolunda önemli isimleri arasında gösterilen Cevat Gök'ün 2015 yılında Karşıyaka Belediyesi tarafından Alaybey'deki Tahir Bor Parkı içinde Cevat Baba büstü dikilmiş ve büyük bir törenle açılmıştı 

Karşıyaka Haber, Cevat Baba'ya ALLAH'tan rahmet, ailesi, sevenleri, Türk Futbol ve Karşıyaka Camiasına başsağlığı diler.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 1 Kızgın 0
Önceki Haber Karşıyaka Roman Şenliği yapıldı
Sonraki Haber Yeşildere rengarenk olacak

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?