ANA SAYFA > İZMİR > Çeşme’de Tarla’dan Sofra’ya üretici pazarı

Çeşme’de Tarla’dan Sofra’ya üretici pazarı

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Çeşme’de Tarla’dan Sofra’ya üretici pazarı

Üreticiyi doğrudan tüketici ile buluşturmayı hedefleyen Çeşme Belediyesi “Tarladan Sofra’ya” projesi altında geçtiğimiz yıl kurduğu Üretici Pazarını yeniden hizmete açtı.

Çeşmeli üreticiler organik ürünlerini Çeşmeliler ile buluşturuyor. Taze meyve ve sebzelerin, geleneksel yöntemlerle üretilmiş tarhana, erişte, köy ekmeği, ev salçası, zeytinyağı, doğal bal, pekmez ve birbirinden lezzetli yöresel tatların zenginleştirdiği Çeşme Üretici Pazarı, üreticiden aracısız alışveriş yapma imkanı sunduğu ziyaretçilerine de önemli bir ekonomik avantaj sunacak. 
 
Ilıca’da kurulan Üretici Pazarı’nı ziyaret ederek, üreticilere hayırlı işler dileyen Çeşme Belediye Başkanı M. Ekrem Oran, “Her zaman üreticimizin yanında olacağız. Dalından koparılıp sofranıza gelen en taze ürünler için, Her Pazartesi ve Cuma üretici pazarımızı ziyaret etmeyi unutmayın” dedi.
 
“Üreticilerimizin yanında olmaya devam edeceğiz”
Son dönemde tarımda yaptığı projelerle adeta devrim yapan Oran, “Geçtiğimiz yıl hayata geçirdiğimiz Üretici Pazarımız ile üreticilerimizin hak ettiği gelire ulaşmalarına, vatandaşlarımızın sağlıklı gıdaya erişmelerine, esnafımızın ise yüzünün gülmesine katkı sağlamayı amaçlıyoruz” dedi.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Kızılçullu gençlerinden TÜBİTAK’ta derece
Sonraki Haber Ağapark sezonu açtı: Kartını al, tatile başla

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?