ANA SAYFA > SPOR > ÇEŞME’DE BEACH VOLLEY TURNUVASI SONA ERDİ

ÇEŞME’DE BEACH VOLLEY TURNUVASI SONA ERDİ

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
ÇEŞME’DE  BEACH VOLLEY  TURNUVASI SONA ERDİ

Türkiye Voleybol Federasyonu (TVF) tarafından, Nestea ana sponsorluğunda organize edilen Nestea Pro Beach Tour’un ikinci ayağı olan Ilıca etabı, üçüncü ve son gün karşılaşmaları ile sona erdi.

Erkeklerde şampiyonluk Volkan-Hakan ikilisini finalde 2-1 yenen Murat-Engin ikilisinin oldu. Emir-Tayga ikilisi ise üçüncülüğe ulaştı. Volkan Göğtepe erkeklerde turnuvanın en değerli oyuncusu (MVP) ve Hakan Göğtepe en iyi blokör ödüllerinin sahibi olurken Tayga Baltacıoğlu en iyi savunmacı seçildi.

Bayanlarda Selin-Bahar ikilisini finalde 2-0 mağlup eden Burcu-Fatma ikilisi şampiyonluğa ulaştı. Üçüncülük ise Selin-Gizem ikilisinin oldu. Bayanlarda en değerli oyuncu ödülü Bahar Şahin’in olurken, Selin Yurtsever en iyi blokör, Burcu Atasoy en iyi savunmacı seçildi.

Dün oynanan karşılaşmaların ardından dereceye giren takımlara ödülleri de verildi. Erkeklerde şampiyon olan Engin-Murat ikilisine şampiyonluk kupasını TVF Plaj Voleybolu Yönetmeni Oğuz Değirmenci, madalyalarını Nestea Kurumsal İletişim Yöneticisi Nadin Dumani Şıpkan verdi.

İkinci Hakan-Volkan ikilisinin kupasını TVF Plaj Voleybolu Kurul Üyesi Ömür Dugan, madalyalarını Nestea Kurumsal İletişim Yöneticisi Nadin Dumani Şıpkan verdi.

Üçüncü Emir-Tayga ikilisine ise kupalarını TVF Plaj Voleybolu Kurul Üyesi Emel Öztürk, madalyalarını Nestea Kurumsal İletişim Yöneticisi Nadin Dumani Şıpkan verdi.

Bayanlarda şampiyon olan Burcu-Fatma ikilisine şampiyonluk kupasını TVF Plaj Voleybolu Yönetmeni Oğuz Değirmenci madalyalarını Nestea Marka Müdürü Bahar Turunç verdi.

İkinci olan Bahanur-Selin ikilisine kupasını TVF Plaj Voleybolu Kurul Üyesi Emel Öztürk madalyalarını Nestea Marka Müdürü Bahar Turunç verdi.

Üçüncü olan Gizem-Selin ikilisi ise kupasını MHGK üyesi Ömer Mihalıççık, madalyalarını TVF Plaj Voleybolu Yönetmeni Oğuz Değirmenci’ın elinden aldı.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber PINAR KSK'NİN YILDIZI DİXON'UN HAYAT HİKAYESİ KONU OLDU
Sonraki Haber KARŞIYAKA AZERİ MAHİR İLE SÖZLEŞME İMZALADI

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?