ANA SAYFA > İZMİR > Çeşme'de 74 kaçak yakalandı

Çeşme'de 74 kaçak yakalandı

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Çeşme'de 74 kaçak yakalandı

Çeşme İlçesi'nde, Yunanistan'ın Sakız Adası'na iki ayrı lastik botla, yasa dışı yollarla geçmeye çalıştıkları belirlenen aralarında kadın ve çocuklarında bulunduğu toplam 74 yabancı uyruklu kaçak sahil güvenlik tarafından yakalandı.

Devriye görevi yapan Sahil Güevinliğin büyük gemilerinden birisi olan 'TCSG Yaşam', bugün sabaha karşı Çiftlik Mahallesi'ndeki Karaabdullah Burnu açıklarında, iki lastik bot içinde kaçaklar olduğunu belirledi. Kaçakların bulunduğu lastik botları durduran sahil güvenlik ekipleri, aralarında çocukların ve kadınların da olduğu toplam 74 kaçağı kendi gemilerine alarak kurtardı. Gemide kaçakların acil ihtiyaçları da karşılandı. Çeşme açıklarında demirleyen TCSG Yaşam'daki kaçaklar, sahil güvenlik botuna nakledilerek küçük gruplar halinde Çeşme İskelesi'ne götürüldü. Burada yiyecek ve içecek ihtiyaçları karşılanan kaçakların Suriye, Afganistan ve Irak uyruklu olduğu belirlendi. Kaçakların bir bölümünün yorgunluk nedeniyle iskelede uyumaya çalıştıkları dikkati çekti.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Pınar Karşıyaka Olympiakos karşısında
Sonraki Haber Konak'ta bir tarih daha kurtuluyor

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?