ANA SAYFA > İZMİR > ÇEŞME'DE 34 KAÇAK YAKALANDI

ÇEŞME'DE 34 KAÇAK YAKALANDI

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
ÇEŞME'DE 34 KAÇAK YAKALANDI

Sahil Güvenlik Bölge Komutanlığı'nın Ege Denizi kıyılalarında mültecilere yönelik operasyonları sürüyor. Bugün Çeşme'de 34 kaçak göçmen Sakız Adası'na geçmeye çalışırken yakalandı.

Sahil Güvenlik Komutanlığı 5 Temmuz Cumartesi günü Çanakkale'nin Küçükkuyu İlçesi Kadırga Burnu önlerinde 9 Afganistan uyruklu erkek göçmeni kurtarıp yetkili birimlere teslim etti. 6 Temmuz pazar günü de İzmir'in Çeşme İlçesi Karaabdullah Burnu önlerinde 30'u erkek, 6'sı kadın ve 1'i çocuk olmak üzere 37 göçmen yasadışı yollardan Sakız Adası'na geçmek isterken yakalandı. 21'i Suriye, 15'i Eritre ve 1'i Filistin uyruklu göçmenler emniyet birimlerine teslim edildi.

Bugün de yine Çeşme ilçesi Karaabdullah Burnu önlerinde ilk operasyonda Mısır uyruklu üç göçmen, ikinci operasyonda da 25'i erkek ve 6'si kadın olmak üzere 14 Suriye, 7 Eritre, 4 Güney Afrika, 3 Ruanda, 1 Somali, 1 Kamerun ve 1 Sierra Leone uyruklu toplam 31 göçmen kurtarıldı. Göçmenler Jandarma birimlerine teslim edildi.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber TÜRKİYE'NİN EN BÜYÜK FUARLARI İZMİR'DEN
Sonraki Haber BU İKİLİ KAÇMAZ

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?