ANA SAYFA > EKONOMİ > Cep telefonu ışığıyla tıraş...

Cep telefonu ışığıyla tıraş...

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Cep telefonu ışığıyla tıraş...

Karşıyakalı berber Volkan Berber "Artık Cep telefonu ışığıyla tıraş yapmaya başlayacağım. Faturalar kiraları geçti" dedi.

Elektrik ve doğalgaza gelen zamlar berber esnafını bezdirdi.12 yıldır dükkan sahibi olan Volkan Berber, “Artık masrafları karşılayamıyoruz. Eskisi gibi kazanç da yok. Dükkan masrafları artı gelir düştü. 400 liralık elektrik faturam 1250 liraya çıktı. Sanki bankadan kredi çekmişim de her ay taksit ödüyorum” diyerek şunları söyledi: "Çok yıldık. Biz Erkek berberiyiz, şu dükkânın gideri 5 bin lirayı aştı.400 lira gelen aylık elektrik faturam 1.250 lira oldu artık yeter yetkilileri protesto ediyorum ve cep telefonu ışığıyla tıraş yapıyorum. Benzinliğe gidiyoruz 100 liraya 7 litre mazot alabiliyorum. Pazara gidiyoruz, bir şey alamadan çıkıp geliyoruz. Dükkânım bomboş. Kimse bizim halimizden anlamıyor. Milletin cebindeki, yastığının altındaki paraya göz diktiler. Dolar bir yükseldi, bir indirdi. Milletin yastığının altındaki parasını da çekti. Yazık değil mi ya? Yani bu halka reva mı yani? Biz böyle bir şey istemiyoruz. Siyasilerin şu an tek derdi seçim. Esnafın halinden anlayan yok bunun sorumlusu yine siyasiler 20 yıldır bu hale gelene kadar neredeydiniz? Artık Başımıza adam gibi bir yönetim gelsin.40 yaşındayım, böylesini görmedim, halka zulmediliyor."

PAYLAŞ
Beğendim 1 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Karşıyaka’da elektronik iş yeri ruhsatı dönemi başladı
Sonraki Haber Başkan Karadeniz'den kan bağışına çağrı

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?