ANA SAYFA > KÜLTÜR-SANAT > Cemil Tugay Cumhuriyet Korosu'nun konuğu oldu...

Cemil Tugay Cumhuriyet Korosu'nun konuğu oldu...

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Cemil Tugay Cumhuriyet Korosu'nun konuğu oldu...

Seçim çalışmalarına hızlı bir giriş yapan ve çarşı, esnaf turlarından sonra sanatsal turlara da başlayan CHP Karşıyaka Belediye Başkan Adayı Dr. Cemil Tugay, bu akşam eşiyle birlikte konsere konuk oldu.

Şef Hüseyin Tolu yönetiminde Yunus Emre Kültür Sanat Eğitim Derneği'nin Deniz Baykal Kültür Merkezi'nde düzenlediği "Karşıyaka Cumhuriyet Korosu"nun 13. yılına özel şarkıların sunduğu konsere konuk olarak katılan  CHP Karşıyaka Belediye Başkan Adayı Cemil Tugay sanatçılarla tanışıp, konser sonunda da tek tek kendilerini tebrik etti.

Eşiyle birlikte konsere konuk olarak katılan Dr. Cemil Tugay, "çok başarılı bir konser oldu. Karşıyaka'da sanat olmazsa olmazlarımızdan birisidir. Yunus Emre Kültür Sanat Eğitim Derneği Karşıyaka Cumhuriyet Korosu'nu ve şefleri Hüseyin Tolu'yu yürekten kutlarım. Verdikleri bu anlamlı konser nedeniyle de koromuzun bütün sanatçılarına teşekkür ederim." dedi

HABERE AİT RESİMLER

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Başkan adayları cenazede tanıştı
Sonraki Haber Anıt turuncu renge dönüştü...

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?