ANA SAYFA > SPOR > Cem Karas'tan Komşuoğlu'na yanıt: Konu Karşıyaka-Fenerbahçe sorunu değildir

Cem Karas'tan Komşuoğlu'na yanıt: Konu Karşıyaka-Fenerbahçe sorunu değildir

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Cem Karas'tan Komşuoğlu'na yanıt: Konu Karşıyaka-Fenerbahçe sorunu değildir

Pınar Karşıyaka Basketbol Şube Sorumlusu Dr. Cem Karas, Fenerbahçe Yönetim Kurulu Üyesi Sertaç Komşuoğlu'na yanıt verdi.

Karas'ın açıklaması şöyle: "Sayın Sertaç Komşuoğlu'nun açıklamasını dikkatlice okuduk. Öncelikle başkanımız, Pınar Karşıyaka başkanı değil Karşıyaka Spor Kulübü başkanıdır. İkincisi biz hiç bir açıklamada bir kulübü hedef alan açıklama yapmadığımız gibi bunu doğru da bulmuyoruz. 

Basketbol kültüründe de böyle durumlar pek yaşanmaz. Biz açıklamamızda böyle bir galibiyeti hiç bir takım istemez diyerek bu olaylara bakış açımızı iyi anlattığımız' sanıyoruz. Bu maçı hakemler yüzünden kaybettik, sonraki maçı garantiye alalım gibi spor ruhundan uzak bir davranışta bulunmadığımız ve bulunmayacağımız çok bellidir. Ki sayın şube sorumlusunun yaptığı açıklamada olduğu gibi hakem takipçisi de olmadık. 

Başkanımızın ve şubemizin spor karşısında duruşu bellidir. Bugüne kadar hiç bir kulüp ile sorun yaşamadık, yaşamayı da doğru bulmuyoruz. Konu Karşıyaka-Fenerbahçe sorunu değildir."

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Kaptanın önceliği Karşıyaka
Sonraki Haber Buca Belediyesi’nden emekçisine sürpriz

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?