ANA SAYFA > GÜNDEM > Çelebi Ailesi'nin acı günü...

Çelebi Ailesi'nin acı günü...

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Çelebi Ailesi'nin acı günü...

Karşıyaka Çarşı'da uzun yıllar işletmecilik yapan MR Bilgisayar ortaklarından, Bostanlıspor Kulübü ve Basketbol Adamları Dernekleri'nin Başkan Yardımcısı, Aktüel Panorama Dergisi Genel Yayın Yönetmeni, Özel Havajet Meslek Lisesi İcra Kurulu Başkanı Nuh Mehmet Çelebi'nin babası Karşıyaka Dedebaşı ve Örnekköy'ün tanınmış simalarından, iyilik sever Çetin Çelebi (78) hakkın rahmetine kavuştu.

By-pass ameliyatı geçirdikten sonra amansız hastalığa yakalanan ve bir süredir de tedavisi devam eden Çetin Çelebi'nin ölümü ailesi, sevenleri ve Örnekköy Mahallesi'nde büyük üzüntü yarattı.
Merhumun cenazesi bugün ikindi namazına müteakiben Dedebaşı Camiinde kılınacak cenaze namazından sonra Örnekköy Mezarlığında toprağa verilecektir.
KARŞIYAKA HABER GAZETESİ ve karşıyakahaber.com ailesi olarak Çetin Çelebi'ye ALLAH'tan rahmet, ailesi, akrabaları ve sevenlerine başsağlığı ve sabır diliyoruz.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Haber Bulunamadı
Sonraki Haber Karşıyaka'daki cinayetten 7 yıldır aranan zanlı yakalandı

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?