ANA SAYFA > GÜNDEM > Çekirge bir kez sıçradı, ikincide yakalandı

Çekirge bir kez sıçradı, ikincide yakalandı

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Çekirge bir kez sıçradı, ikincide yakalandı

Karşıyaka'da yaşayan yaşlı bir çifte telefon ederek kendini polis olarak tanıtıp çiftin 25 bin lirasını alan dolandırıcı, aynı çifti tekrar dolandırmak isteyince yakayı ele verdi.

Karşıyaka İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, N.Ö. (71) ve S.Ö. (78) isimli şahısların, ev telefonundan arayan ve kendini polis olarak tanıtan kişiye 25 bin TL verdiklerini ve tekrar para istediğini söylemesi üzerine harekete geçti. Mağdurlar, polisle anlaşmalı bir şekilde bankada kalan 100 bin TL paralarını dolandırıcıya vermek için buluşma yerine gitti. Çevrede önlem alan polis ekipleri, parayı almaya gelen C.Y. (27) isimli şahsı yaptıkları operasyonla suç üstü yakaladı. Zanlının, 8 Aralık 2015 günü Karabağlar ilçesinde, G.İ. (52) isimli şahsı da aynı yöntemle 10 bin 500 TL dolandırdığı ve “mühür bozma” suçundan arandığı tespit edildi. İşlemleri tamamlanan zanlı C.Y., sevkedildiği mahkemece tutuklandı.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Engelli çocuklara İzmir Orman Bölge Müdürlüğü'nden destek
Sonraki Haber Balbay kongrelerde destek arıyor

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?