ANA SAYFA > KÜLTÜR-SANAT > Caz ve sinemayı buluşturan konser

Caz ve sinemayı buluşturan konser

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Caz ve sinemayı buluşturan konser

İzmir Kültür Sanat ve Eğitim Vakfı’nın (İKSEV), İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin katkılarıyla düzenlediği 23. İzmir Avrupa Caz Festivali son derece ilginç bir konserle devam ediyor. 5 Mart 2016 Cumartesi akşamı Piyanist Markus Horn, İzmir Goethe Enstitüsü işbirliği ile AASSM Küçük Salon’da yapılacak konserde, sessiz sinemanın kült filmi Nosferatu için bestelediği müziği, film eşliğinde sunacak.

Alman yönetmen F.W. Murnau’nun 1921’de Bram Stoker’ın Drakula adlı kitabından esinlenilerek çektiği Nosferatu- Bir Dehşet Senfonisi adlı film 2006 yılında restore edilerek dijital ortama aktarılmış. Daha önce F. Lang’ın ünlü Metropolis filmi için müzik yazan ve bu çalışmasıyla değerli övgüler alan Markus Horn, Nosferatu için yaptığı müzikle de aynı başarıyı yakalıyor.

Müzik ve drama eğitimli Markus Horn, dünyanın hemen her ülkesinde verdiği başarılı konserler ve bol ödüllü kayıtlarıyla tanınıyor. Konserin çok az sayıda kalan biletlerine Biletix gişelerinden ulaşmak mümkün.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Bilgisayar Olimpiyatlarında Türkiye şampiyonları yarışacak
Sonraki Haber Karşıyaka Belediyesi artık e-Devlet'te

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?