ANA SAYFA > KÜLTÜR-SANAT > Caz Festivali'nde Vein Trio ve Oğuz Büyükberber rüzgarı esti

Caz Festivali'nde Vein Trio ve Oğuz Büyükberber rüzgarı esti

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Caz Festivali'nde Vein Trio ve Oğuz Büyükberber rüzgarı esti

İzmir Kültür Sanat ve Eğitim Vakfı’nın (İKSEV), İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin katkılarıyla düzenlediği 23. İzmir Avrupa Caz Festivali’nde dün akşam VEIN Trio ve Oğuz Büyükberber şöleni yaşandı. İsviçre İzmir Fahri Konsolosluğu işbirliği ile düzenlenen konserde Büyükberber, İzmir Avrupa Caz Festivali’nde çalmanın kendileri için büyük bir gurur kaynağı olduğunu belirtti ve “İzmirlilerle birlikte olduğum için çok mutluyum” dedi.

AASSM Küçük Salonda yapılan konserde; Michael Arbenz (piyano), Thomas Lähns (kontrbas), Florian Arbenz’den (davul) ve tanınmış basklarnet sanatçımız Oğuz Büyükberber’den oluşan topluluk çoğunlukla kendi bestelerini seslendirdi.

Büyük projeler için tanınmış sanatçılarla bir araya gelerek çalan VEİN Trio ile Büyükberber’in olağan üstü uyumu, doğaçlamalarla zenginleşen göz alıcı sololar salonu dolduran müzik severlerin caz şöleni yaşamasını sağladı. Büyükberber’in basklarneti üzerindeki göz kamaştıran hâkimiyeti, günümüz cazcıları arasında niçin ön sıralarda olduğunu kanıtladı.

23 İzmir Avrupa Caz Festivali, 9 Mart 2016 Çarşamba günü, Slovakya İzmir Fahri Konsolosluğu işbirliği ile yapılacak Maria Kmetkova(arp) ve Pavol Bereza(gitar) konseriyle devam edecek.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Şiddet görüyorsan eczacına danış
Sonraki Haber İzmirli kadınlar Bayraklı'da buluştu

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?