ANA SAYFA > KÜLTÜR-SANAT > Caz Festivali'nde sıra Pilgrim'de

Caz Festivali'nde sıra Pilgrim'de

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Caz Festivali'nde sıra Pilgrim'de

İzmir Kültür Sanat ve Eğitim Vakfı’nın (İKSEV), İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin katkılarıyla düzenlediği 26. İzmir Avrupa Caz Festivali’nde 16 Mart 2019 Cumartesi akşamı AASSM Küçük sahnede Pilgrim olacak.

İsviçre İzmir Fahri Konsolosluğu işbirliği ile Festival’e katılan ikinci grup olan Pilgrim, Avrupa caz müziğinin en heyecan verici gruplarından biri olarak tanımlanıyor. Zürih kökenli tenor saksafoncu Christoph Irniger tarafından kurulan Pilgrim Beşlisi dördüncü albümleri “Crosswinds”’i İzmirli dinleyicilerine bu konserle takdim edecek. Christoph Irniger (tenor saksafon), Stefan Aeby (piyano), Dave Gisler (gitar), Raffaele Bossard (bas) ve Michi Stulz’dan (davul) oluşan Pilgrim, kategorize etmesi zor, yoğun ve çok yönlü bir müzik yaratmasıyla tanınıyor. Caz Festivallerinin aranan Beşlisi, 16 Mart 2019 Cumartesi saat 20.00 de İzmirli caz severlere farklı ve güzel bir konser vadediyor.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Pınar Karşıyaka'nın çeyrek finaldeki rakibi İtalyan...
Sonraki Haber Karşıyaka Cumhur İttifakı’ndan Karadeniz Derneği’ne ziyaret

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?