ANA SAYFA > EĞİTİM > Caz Festivali Afişi tasarımlarında İzmir Üniversitesi başarısı

Caz Festivali Afişi tasarımlarında İzmir Üniversitesi başarısı

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Caz Festivali Afişi tasarımlarında İzmir Üniversitesi başarısı

İzmir Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi öğrencileri İsmail Kayar ve Taylan Tozar’ın tasarımları, 452 çalışmanın değerlendirildiği “13. Caz Afişi Yarışması”nda sergilenmeye değer bulunan eserler arasında yer aldı.

İzmir Kültür Sanat ve Eğitim Vakfı’nın (İKSEV) 5 – 21 Mart 2015 tarihleri arasında düzenleyeceği 22. İzmir Avrupa Caz Festivali’nin afişinin belirlenmesi için açtığı “13. Caz Afişi Yarışması” sonuçlandı. Ulusal çapta profesyonel ve amatör tasarımcıların katılımına açık olan yarışmada İzmir Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Görsel İletişim Tasarımı öğrencileri İsmail Kayar ve Taylan Tozar iki eserle sergileme hakkı kazandı. Türkiye’nin hemen her yerinden 452 afiş katıldığı 13. Caz Afişi yarışmasında seçici kurul 33 afişi sergilenmeye değer buldu. Birincilik ödülü ve sergilenmeye değer bulunan afişlerin katılım belgeleri 22. İzmir Avrupa Caz Festivali açılışında yapılacak ödül töreniyle sahiplerine sunulacak.

Ulusal çapta amatör ve profesyonel herkese açık olan yarışmada 452 afiş arasından lisans programlarında okuyan iki öğrencinin çalışmasının sergileme hakkı kazanmasından dolayı mutluluk duyduklarını belirten Güzel Sanatlar Fakültesi Dekanı Prof. Ulufer Teker, Öğrenci motivasyonu ve mezuniyet sonrası kariyerleri için öğrencilerin portfolyolarında bu tip ödüllerin bulunmasının önemli olduğunu kaydetti.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Pınar Karşıyaka, Eurocup'ta Beşiktaş deplasmanında
Sonraki Haber Koyun-Keçi sütünde rekor fiyat

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?