ANA SAYFA > GÜNDEM > Çarşı'ya ''Adalet'' afişi

Çarşı'ya ''Adalet'' afişi

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Çarşı'ya ''Adalet'' afişi

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun Ankara'dan İstanbul'a Adalet Yürüyüşü son günlerine yaklaşırken, destek amaçlı yürüyüşe katılan CHP Karşıyaka İlçe Başkanlığı Karşıyaka Çarşısı'na astığı üzerinde "Adalet" yazan afişin yürüyüşten sonra da kaldırılmayacağını söyledi. .

Karşıyaka Çarşısı'nda CHP ilçe merkezinin hulunduğu binadan karşı tarafa 4 metre genişliğinde 6 metre uzunluğundaki afişte siyah zemin üzerine beyazla ''adalet'' yazısıu yer alıyor.
CHP Karşıyaka İlçe Başkanı Uğur Yıldırım, "Karşıyaka Çarşısı'ndan her gün binlerce kişi geçiyor. Adalet arayışımız sadece CHP İstanbul Milletvekilimiz Enis Berberoğlu için değil. Adalet bir gün herkese lazım olacak. Bu düşünceyle afişi astık. Karşıyakalı demokratik kimliğini ortaya koydu. Yürüyüşe de ilçe örgütümüzle destek oluyoruz" dedi.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Karşıyaka'da sorunlar tek tek çözülüyor...
Sonraki Haber Adalet Yürüyüşü'ne ''Karşıyaka'' dopingi

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?