ANA SAYFA > KÜLTÜR-SANAT > ÇARŞI KÜLTÜR MERKEZİ'NDE SREBRENİCA SERGİSİ

ÇARŞI KÜLTÜR MERKEZİ'NDE SREBRENİCA SERGİSİ

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
ÇARŞI KÜLTÜR MERKEZİ'NDE SREBRENİCA SERGİSİ

Karşıyaka Belediyesi tarafından Çarşı Kültür Merkezi’nde 11 Temmuz Cuma günü, dünyanın en büyük soykırımı olarak kabul edilen Srebrenica Katliamı'nın 19. Yılı anısına bir fotoğraf sergisi açılacak.

38 tabloda 70 fotoğraf ve 2 adet objenin yer aldığı; “Neden, Zaşto, Why” adlı sergi, 30 Temmuz tarihine kadar gezilebilecek.

Katliamın hiçbir zaman unutulmayacağını ve unutturulamayacağını hatırlatan Karşıyaka Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar "Bosna Hersek-Srebrenica’da yani Avrupa'nın göbeğinde, 1300 gün süren ve 300 binden fazla insanın işkenceyle vahşice  öldürüldüğü bu katliamı unutmak mümkün değil. Nerede olursa olsun, savaş savunulmaz. Bu sergi ile dünyaya İzmir'den, Karşıyaka’dan barış mesajları vermeyi hedefliyoruz" dedi.

Sergi, 11 Temmuz 2014 Cuma günü saat 17.30’da Çarşı Sanat Galerisi’nde açılacak ve 30 Temmuz 2014 tarihine kadar açık kalacak.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber KARŞIYAKA YARIN SAHADA
Sonraki Haber EĞİTİM VE SUÇ

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?