ANA SAYFA > SPOR > Çarşı, Kaf Kaf'a moral verecek

Çarşı, Kaf Kaf'a moral verecek

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Çarşı, Kaf Kaf'a moral verecek

Ptt 1'inci Lig'de yaşadığı mali sıkıntılara rağmen play off yarışından kopmayan Karşıyaka'ya taraftarı moral verecek.

 Passolig protestosuna Elazığspor maçıyla son veren yeşil kırmızılılar, yarın saat 13.00'te Çiğli Selçuk Yaşar Tesisleri'ndeki antrenmanı ziyaret ederek teknik heyet ile futbolculara destek olacak. Elazığspor galibiyetinin primlerini 3'er bin TL'den 5'er bin TL'ye çıkaran yönetim de paraları cuma günkü Osmanlıspor randevusu öncesi dağıtarak moral aşılayacak. Yönetim, Osmanlıspor galibiyetine de özel prim belirleyecek.

Artık sadece moral ve desteğe ihtiyaç duyduklarını söyleyen teknik direktör Yusuf Şimşek, "Karşıyaka'ya gönül veren herkesi cuma günü Atatürk Stadı'na bekliyoruz. Osmanlıspor'u da yenersek büyük avantaj yakalarız. Taraftarımızın 90 dakika boyunca vereceği destekle bu engeli de aşacağız" dedi. Yusuf Şimşek, daha önce olduğu gibi ilk 11'de yine 2 veya 3 değişiklik yapabileceğini de söyledi. Yeşil kırmızılılarda Mehmet Ayaz'ın yerine cezası biten Mustafa'nın, Kahe'nin yerine ise Can'ın ilk 11'de forma giymesi bekleniyor.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Atakan Kırkyaşaroğlu Yazıyor...
Sonraki Haber Nergiz'deki yangın büyük panik yarattı...

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?