ANA SAYFA > GÜNDEM > Çanakkale Ruhunu canlandırdılar

Çanakkale Ruhunu canlandırdılar

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Çanakkale Ruhunu canlandırdılar

Karşıyaka’da 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferinin 100. Yıldönümü Anma Günü programı çerçevesinde Suzan Divrik Mesleki Ve Teknik Anadolu Lisesi’nde gerçekleştiren sergi büyük ilgi gördü.

Ziya Gökalp Kültür Merkezi’nde düzenlenen anma etkinliğinden sonra Suzan Divrik Mesleki Ve Teknik Anadolu Lisesi’nde de bir etkinlik gerçekleştirildi.
Etkinlikte öğrenciler, usta makyajcılar taş çıkarırcasına makyajlanarak savaşta yaralanan askerleri canlandırdılar. THK’dan alınan destekle okulda bire bir yapılan Ertuğrul Uçağı okulun bahçesinde sergilendi.
Savaş gününün ruhu ile hazırlanan çorba ve hoşaf ziyaretçilere ve yolda geçenlere dağıtıldı.
Okul bahçesindeki sergiyi, Karşıyaka Kaymakamı Sadettin Yücel, Tuğ. Amiral Süleyman Manka, Karşıyaka Cumhuriyet Başsavcısı Kazım Arapoğlu, Milli Eğitim Müdürü Mustafa İslamoğlu, gaziler, İlçe Milli Eğitim ve okul yöneticileri, öğretmen ve öğrenciler gezdiler.


Çanakkale savaşında yaralıların canlandırıldığı çadırı gezenler yaralılara yapılan makyaja hayran kaldı. Makyajı yapan öğretmeni tebrik eden protokol, savaş gününün ruhu ile hazırlanan çorba ve hoşafı içti. Resim ve soğuk heykel sergisini de gezen ziyaretçiler programı düzenleyenlere teşekkür ederek okuldan ayrıldılar.

Haber ve Fotoğraflar: Yılmaz DURMAZ

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Kaf Kaf turu Karşıyaka Arena'ya bıraktı
Sonraki Haber Bostanlıspor futbolcuları Şehitleri andı...

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?