ANA SAYFA > SPOR > Can Erdem: Tek hedef süper lig

Can Erdem: Tek hedef süper lig

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Can Erdem: Tek hedef süper lig

Ptt 1'inci Lig'de sezonun ilk 8 haftasını yedek kulübesinde geçirdikten sonra Kahe'den formayı kapan ve ilk 11'de görev yaptığı son 6 maçta 6 gol atarak Karşıyaka'yı Play off yarışında tutan Can Erdem, "Zirve yarışında biz de varız. Bu ligdeki her takım kadar iddialıyız" dedi.

Tek hedeflerinin Karşıyaka'yı Süper Lig'e çıkarmak olduğunu dile getiren tecrübeli futbolcu, "Sezon sonunda sözleşmem bitiyor ama önemli değil. Bu takım Süper Lig'e yükselsin, kulüp sözleşmemi uzatmazsa bile razıyım" şeklinde konuştu.

Son haftalardaki performansında teknik direktör Yusuf Şimşek'in büyük rolü olduğunu sözlerine ekleyen Can Erdem, 2011-12 sezonunda yine Şimşek'in çalıştırdığı Turgutluspor'da yarım devrede 12 gol attığını hatırlatarak şöyle devam etti:

"Hocamla kimyamız uyuşuyor. Özelliklerimi iyi biliyor ve ona göre oynatıyor. Kahe'nin formsuz olduğu dönemde yakaladığım şansı şansı iyi değerlendirdim. Çünkü yedek beklediğim için darılıp küsmedim. Benim işim her zaman hazır olmak ve görev beklemek.

KARŞIYAKA OKULLU OLDU

1912 Karşıyaka Derneği'nin geleneksel olarak düzenlediği "Karşıyaka Sevgisi" etkinliğinde futbolculardan Rıdvan ve Cenk Güvenç, Karşıyaka Ortaokulu öğrencileriyle bir araya geldi. Oyunculara büyük ilgi gösteren minikler imza almak ve fotoğraf çektirmek için birbirleriyle yarıştı. İkili, sorularını yanıtladıkları öğrencilere yeşil kırmızılı atkılar dağıttı.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Bağışlarınızla bir yüz de siz güldürün
Sonraki Haber Yerlilerin performansı Sarıca'yı sevindirdi

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?