ANA SAYFA > SPOR > Çamlıbel: Kızlarımız taraftarımızın desteğiyle çok daha iyi motive oluyor

Çamlıbel: Kızlarımız taraftarımızın desteğiyle çok daha iyi motive oluyor

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Çamlıbel: Kızlarımız taraftarımızın desteğiyle çok daha iyi motive oluyor

Kadınlar Voleybol 1.Ligi A Grubu'nda dün deplasmanda Salihli Belediyespor'u 3-1 yenerek galibiyet serisini 6 maça çıkaran Karşıyaka, yabancı transferi yapmadan, tamamı altyapısından yetişen oyuncularla hedefe yürümenin sevincini yaşıyor.

Salihli deplasmanında, kaybettikleri ikinci set dışında çok iyi bir oyun sergilediklerini dile getiren Antrenör Tamer Çamlıbel, "Özellikle dördüncü sette ikinci pasörümüz Elif'in etkili servislerinden bulduğumuz sayılarla rakibin dirincini kırdık. Bizi Salihli'de yalnız bırakmayan taraftarımız yine en önemli gücümüz oldu. Kızlarımız onların desteğiyle çok daha iyi motive oluyor. Salihli seyircisi de takımımızı alkışladı, bizi çok iyi ağırladılar. Onlara da teşekkür ediyorum" dedi.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Markovic: Çok fazla ribaund verdik
Sonraki Haber Teröre karşı Dünya Karşıyakalılar Günü!

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?