ANA SAYFA > GÜNDEM > Çalışmalar bitti, Atakent Kavşağı eski haline dönüyor...

Çalışmalar bitti, Atakent Kavşağı eski haline dönüyor...

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Çalışmalar bitti, Atakent Kavşağı eski haline dönüyor...

İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin Karşıyaka tramvay çalışmaları nedeniyle Atakent Kavşağı üzerinde başlattığı geçici trafik düzeni, yarından (28 Ocak) itibaren tekrar eski haline dönüyor.

Kent ulaşımına yeni bir ivme kazandıracak önemli yatırımlardan biri olan Karşıyaka Tramvayı yapım çalışmaları nedeniyle Karşıyaka Atakent Kavşağı üzerinde yapılan iki etaplı geçici trafik düzenlemesinin ilk etabı tamamlandı. İzmir Büyükşehir Belediyesi, 11 Ocak’ta başlatılarak 20 günde tamamlanacağını duyurduğu çalışmaları hava muhalefetine rağmen 18 günde bitirdi. Çalışmalar süresince Çiğli yönünden gelerek Atakent Kavşağı üzerinden Karşıyaka yönüne gidecek  araçlar  Hasan Âli Yücel Bulvarı’nı kullanmıştı. 28 Ocak’tan itibaren bu bölümde tekrar eski trafik düzenine geçilecek. 


Sırada ikinci etap var
İzmir Büyükşehir Belediyesi, 29 Ocak 2016 Cuma gününden itibaren ikinci etap çalışmalara başlayacak. Bu kapsamda Cahar Dudayev Bulvarı’nın tramvay yapım çalışması gerçekleştirilecek bölümü olan Atakent  Kavşağı’ndan  Selçuk Yaşar Sokağı’na geliş yönü trafiğe kapatılacak.   Çalışmalar süresince alternatif güzergah olarak 2038 Sokak ve Hasan Âli Yücel Bulvarı kullanılacak.  Bu çalışmalar da 20 günde tamamlanacak. 

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Pınar Karşıyaka’ya lisans müjdesi…
Sonraki Haber CHP İzmir'de tüm görevlendirmeler yapıldı

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?