ANA SAYFA > İZMİR > Büyükşehir’den sahtekarlık uyarısı

Büyükşehir’den sahtekarlık uyarısı

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
 Büyükşehir’den sahtekarlık uyarısı

İzmir Büyükşehir Belediyesi, bazı üst düzey bürokratlarının adını kullanarak çeşitli yardım kuruluşları için para topladığını söyleyen bir dolandırıcılık şebekesinin varlığına dikkat çekerek vatandaşların bu tür sahtekarlıklara karşı uyanık olmasını istedi.

Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan açıklamada, Emniyet Müdürlüğü ve Cumhuriyet Savcılığı’na intikal eden bu olayın yakından takip edildiği belirtilerek, “Belediyemiz ve bürokratları, herhangi bir proje, etkinlik, yardım organizasyonu ya da başka bir nedenle ve hiçbir şekilde kimseden para talebinde bulunmamaktadır. Bu tür taleplerle karşılaşan hemşehrilerimizin, vakit kaybetmeden İzmir Emniyet Müdürlüğü ile temasa geçmeleri gerekmektedir” ifadelerine yer verildi.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Avrupa'daki Türkler ayrımcılıktan kaçıyor
Sonraki Haber Ağustos ayı sanat takvimi yine dopdolu

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?