ANA SAYFA > SPOR > Büyükoral'dan ''Geç kalıyoruz'' uyarısı

Büyükoral'dan ''Geç kalıyoruz'' uyarısı

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Büyükoral'dan ''Geç kalıyoruz'' uyarısı

Kongrede seçime gidip gitmemeyi düşünen Karşıyaka'da Divan Kurulu Başkanı Cihan Büyükoral "Geç kalıyoruz" uyarısında bulundu.

Sandığa gidip gitmemenin yönetimin kararı olacağını vurgulayan Büyükoral, "Ancak devam da edilse, kongereye de gidilse acil hareket edilmeli" diye konuştu. "Bu yönetim ne kadar gider, gelecek sezon ne kadar kaynak yaratabilir kendi içlerinde değerlendirecekleri bir durum" diyen Cihan Büyükoral, şöyle devam etti: "Devam edilebilir, seçimle yönetim yenilenebilir veya başkan, 'Ben yokum' diyebilir. Ancak biz divan kurulu olarak transfer yasağımız bulunduğu için önceliği futbolcu kadrosunun korunmasına veriyoruz. Bu konuda yönetime sürekli uyarıda bulunuyoruz. Kadronun korunması için geç kalıyoruz. Acil adım atılmalı."

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Konak Tramvayı’nda yeni etap
Sonraki Haber Avni Erboy, TMOK Fair Play Komisyonu'na seçildi

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?