ANA SAYFA > SPOR > Büyükoral: Yalı Stadı'nın arkasındayım...

Büyükoral: Yalı Stadı'nın arkasındayım...

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Büyükoral: Yalı Stadı'nın arkasındayım...

Karşıyaka Spor Kulübü Divan Kurulu Başkanı Cihan Büyükoral açıklama yayınladı. Büyükoral'ın açıklaması şöyle:

"Son günlerde gerek basında gerekse de sosyal medyada yalı stadımızla ilgili çeşitli haberler çıkmaktadır. Bu nedenle Karşıyaka Spor Kulübü Divan kurulu başkanı olarak birinci ağızdan bu haberleri cevaplamak gereği doğduğunu düşünüyorum.

Yapılan ihaleden sonra farklı kesimlerden çeşitli öneriler ve düşünceler gelmeye başlamıştır. Yaptığımız toplantılarda bu farklı önerilerin hepsini dinliyoruz ve her öneriye açık olarak saygı ile karşılıyoruz.

Ancak Büyük Karşıyaka camiası ve kamuoyu bilmelidir ki Cihan Büyükoral olarak ben, başkanlık dönemimde başlatmış olduğum yalı stadının arkasında olup, stadımızın inşaatının bir an önce tamamlanması adına gerekli çabayı göstereceğim. Bu konunun bu şekilde kamuoyu tarafından bilinmesini istiyorum.

Son yapılan ihalede Göztepe stadı ile aramızdaki yatırım bedeli farkının da camiamızdan tepki aldığını görmekteyim. ilave yatırımlar ile süreç içerisinde bu farkın da kapatılacağını öngörüyor,çalışmalarımızı bu yönde sürdürüyoruz.

Bu vesile ile Büyük Karşıyaka camiasını Ramazan bayramını en içten dileklerimle tebrik ederim."

 

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Karşıyaka'da stat için fikir tartışması...
Sonraki Haber Atatürk Ormanı'nda yangın...

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?