ANA SAYFA > SPOR > Büyükkarcı: Stattan vazgeçmeyeceğiz...

Büyükkarcı: Stattan vazgeçmeyeceğiz...

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Büyükkarcı: Stattan vazgeçmeyeceğiz...

Karşıyaka'da 10 yılı aşkın süredir gündemden düşmeyen yeni stadın ihalesi Toplu Konut İdaresi (TOKİ) tarafından ikinci kez iptal edilirken, Başkan Turgay Büyükkarcı, statlarından kesinlikle vazgeçmeyeceklerini söyledi.

Stat konusunda daha önce dönemin eski Gençlik ve Spor Bakanı olan Osman Bak dahil birçok kişi ve kurumla görüşen Büyükkarcı, TOKİ'nin geçen haftaki kararı sonrası temaslarının yoğun bir şekilde sürdüğünü belirterek, "Camiamız ve taraftarımız merak etmesin. Mali disiplin, stat, salon ve altyapı asla vazgeçmeyeceğimiz ana konularımız ve mottomuzdur" diye konuştu. 

"Stat ve salon konularında açıklama yapmıyor olmamız bu işlerle ilgilenmediğimiz anlamına gelmesin" diyen Büyükkarcı, "Camiamız bugüne kadar göreve geldiğimiz 7 ayda bize çok güvendi, güvenmeye devam etsinler. Hem stat hem de salon konusundaki görüşmelerimiz en üst seviyede devam ediyor. Bu 2 tesisi kazandırmak için yönetimimiz yoğun bir şekilde mesai harcıyor. Bu görüşmeleri sanki sonuçlanmış gibi kamuoyunda paylaşmak bizim tarzımız değil. Taraftarımız merak etmesin, stat konusu bizim için kapanmadı, stadımız yapılana kadar kapanmayacak" dedi.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Orhunbilge Altınordu’da CEO oldu…
Sonraki Haber Sosyal Sorumluluk projesi kapsamında 35 çocuk sünnet oldu

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?