ANA SAYFA > SPOR > Büyükkarcı, Şampiyonlar Ligi'ndeki ilk hedeflerini açıkladı

Büyükkarcı, Şampiyonlar Ligi'ndeki ilk hedeflerini açıkladı

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Büyükkarcı, Şampiyonlar Ligi'ndeki ilk hedeflerini açıkladı

FIBA Şampiyonlar Ligi grup maçları öncesi Pınar Karşıyaka basketbol şube başkanı Turgay Büyükkarcı açıklamalarda bulundu. Açıklama şöyle:

"3 günde bir maç yapacağımız zorlu maratona başlıyoruz. Bizim için gerçekten yoğun bir trafik olacak. Bu sık maç trafiği yeni oluşturduğumuz takımın oturmasına yardımcı olsa da yine de takımın uyum sorununu aşması 1 ayı bulacak. Öncelikle üzerimizdeki baskıyı kaldırmamız lazım. Bu konuda taraftarlarımıza önemli görev düşüyor. Eksiklerimiz olabilir, bunun farkındayız ama bu eksiklikler ancak zamanla çözümlenebilir. En iyi ilacımız zaman olacaktır. Takıma son katılan ve Gaziantep Basketbol karşısında görev verdiğimiz Josh Owens çok isabetli bir değişiklik olduğunu ilk maçta gözlemledik. Owens iyi bir takım oyuncusu ve çok atletik. Zaman içinde uyum sorunu azaldıkça faydası da artacaktır. FIBA Şampiyonlar Ligi'nde ilk maçımızı Romanya'da CSM CSU Oradea karşısında yapacağız. Güçlü bir grupta yer alıyoruz bu yeni kulvarda amacımız önce gruptan çıkmak olacak." 
PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Tolungüç: Çok çalışmanın meyvesini alıyoruz
Sonraki Haber Dedebaşı liderliğini sürdürüyor

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?