ANA SAYFA > SPOR > Büyükkarcı: Herkes küçülecek, KSK büyüyecek…

Büyükkarcı: Herkes küçülecek, KSK büyüyecek…

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Büyükkarcı: Herkes küçülecek, KSK büyüyecek…

Karşıyaka Spor Kulübü Başkanı Turgay Büyükkarcı yaptığı açıklamada, Karşıyaka Spor Kulübü’nün önümüzdeki dönemde büyüyeceğini açıkladı.

Karşıyaka Spor Kulübü Başkanı Turgay Büyükkarcı  yenis ezon için Yaşar Holding ve Karşıyaka Belediye Başkanı ile yapacağı görüşmelerden sonra hedefi belirleyeceklerini belirterek şöyle dedi:
“Yeni sezon öncesi FIFA dosyalarını bir bir kapatıp olası 24 puan silme cezasının önüne geçtik.  Mali disiplini sağladık. Yönetim olarak yaklaşık 2 senede borcun azalmasını sağladık. Tesisleşme, altyapı hamleleri ve mali açıdan çok önemli işler yaptık. Böyle bir tablo artık sportif başarıyla taçlanacak. Yabancı oyuncular arasında sadece Duric ve Kvesic'in dosyaları kaldı. Onları da kapatacağımıza inanıyorum. Yönetimimiz görevini eksiksiz yaptı.  Herkes küçülürken Karşıyaka büyüyecek. Önümüzdeki sezonu çok iyi değerlendirmek istiyoruz. En büyük destekçilerimiz Yaşar Holding ve Karşıyaka Belediyesi'nin katkılarıyla sezona iddialı girmek ve sportif başarıya daha fazla odaklanmayı hedefliyoruz. Camiamızın bu önemli süreçte bizi yalnız bırakmayacağına inanıyorum. Futbolda iyi bir grafik çizdik. Teknik direktör Mesut Toros ve diğer branşlardaki hocalarımızla bir sorun yok.”
 

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 1 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber İZSU'dan önemli açıklama...
Sonraki Haber ZHM Elitspor, E.Esentepe ve Şemikler play offa kaldı

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?