ANA SAYFA > SPOR > Büyükkarcı: Başarıdan önce halletmemiz gereken konularımız vardı

Büyükkarcı: Başarıdan önce halletmemiz gereken konularımız vardı

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Büyükkarcı: Başarıdan önce halletmemiz gereken konularımız vardı

Karşıyaka'da Başkan Turgay Büyükkarcı, verdiği röportajda planlı ve doğru adımlarla en kısa sürede sportif başarıyı yakalayacaklarını söyledi.

Geçen sezonki mali genel kurulda 30 Nisan 2022 tarihi itibariyle 126 milyon 390 bin TL olarak açıklanan kulübün toplam borcuyla ilgili 20 milyon Dolar (400 milyon TL) ifadesini kullanan Büyükkarcı, "Göreve geldiğimiz ilk günden itibaren Karşıyaka´nın sürdürebilir bir geleceğe sahip olması için çalışmalara başladık. Günü kurtaran popülist söylemleri tercih etmedik, sözler verdik ve hepsini de hayata geçirdik, geçirmeye devam ediyoruz. Kulübümüzün 20 milyon dolara yakın borcunu bitirmek en büyük hedefimiz. 100 dönümlük toplam değeri 150 milyon dolar olan araziyi altyapımızın hizmetine sunduk. Kurumsal yapılanmayla birlikte dijitalleşen, yeni gelir modelleri yaratan ve geleceği gören bir vizyonla çalışmalarımızı sürdürmeye devam ediyoruz. Stadyum konumuzu da çok kısa sürede nihayete erdireceğiz taraftarlarımızın hiç şüphesi olmasın" dedi.

"Futbolda elbette istediğimiz noktada değiliz, bunu saklamıyoruz" diyen Büyükkarcı, "Fakat baktığımızda bu sene Play-Off´u kıl payı kaçırdık, geride kalan sezonlarda dört dönem transfer yasağımız vardı. Uzun bir süre elimiz kolumuz bağlı şekilde devam ettik. Taraftarımız tepkisinde çok haklı. Onlar gönül verdikleri armanın layık olduğu yerde olmasını istiyor. Bizler de yöneticiler olarak o hedeflere ulaşmak için tribünlere gelen bu renklere gönülverenleri mutlu etmek için çalışmak zorundayız. Elbette her Karşıyakalı başarıyı sonuna kadar hak ediyor ama başarıdan önce halletmemiz gereken konularımız vardı" diye konuştu. Büyükkarcı, "Sportif başarı için idari ve mali yapılanma ile tohumlarımızı attık. Göreve geldiğimiz ilk andan itibaren planlı ve programlı çalışıyoruz. İşimizi şansa bırakmıyoruz. Futbola karşılayacağımızın çok üstünde yatırıp yapıp, 3 senede Süper Lig´e çıkabiliriz ama sonrasında paraşütsüz bir düşüş kaçınılmaz şekilde bizleri bekler. Kontrolsüz büyüme ile zirveye çıkarsınız ama zirvede kalamazsınız. Biz zirveye çıkmayı elbette istiyoruz ama asıl amacımız ve çalışmamız zirvede uzun yıllar kalmak için. Frensiz Süper Lig´e çıkıp, sonrasında paraşütsüz düşen bir takımı bizden sonra gelenler teslim edip Karşıyaka´ya ihanet etmeyeceğiz. Daha önce de söylediğim gibi Süper Lig´e çıkmak istiyoruz ama planlı ve doğru şekilde yapılanarak en kısa sürede sportif başarı elde edeceğiz" dedi.

dha

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 1 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Tugay: Sandığa atılan her oya sahip çıkacağız
Sonraki Haber Bostanlı'daki eğik binaların tamamı yıkıldı

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?