ANA SAYFA > GÜNDEM > Bostanlı'daki eğik binaların tamamı yıkıldı

Bostanlı'daki eğik binaların tamamı yıkıldı

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Bostanlı'daki eğik binaların tamamı yıkıldı

Bostanlı'da dolgu zemine inşa edildiği için zamanla eğilerek, birbirinin üzerine yatan 10 binadan kalan 3 binanın da yıkım çalışması tamamlandı.

Bostanlı'nın en merkezi noktalarından birinde bulunan ve 37 yıl boyunca eğik halde duran 10 apartmanın yıkımı, 'Kentsel Dönüşüm Kanunu' kapsamında Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı ile İzmir İl Müdürlüğü denetiminde Karşıyaka Belediyesi'nce kontrollü bir şekilde gerçekleştirildi. Halk arasında 'İzmir'in Pisa Kuleleri' olarak bilinen ve 2010 yılında yıkım çalışmalarının başlatıldığı binaların tamamı yıkıldı. 

İzmir Büyükşehir Belediyesi'ne incelenmesi için gönderilen planların onaylanması halinde yıl içerisinde yeni inşaatların başlaması planlanıyor.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 1
Önceki Haber Büyükkarcı: Başarıdan önce halletmemiz gereken konularımız vardı
Sonraki Haber Menderes plajlarında tadilat zamanı

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?