ANA SAYFA > SPOR > Büyükkarcı, Bakan Bak ile stat için görüştü...

Büyükkarcı, Bakan Bak ile stat için görüştü...

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
 Büyükkarcı, Bakan Bak ile stat için görüştü...

Yıkılan stadın yerine yapılmasını bekleyen stadın 10 yıldır yolunu gözleyen Karşıyaka Spor Kulübü'nde Yönetim Kurulu Başkanı Turgay Büyükkarcı, bir dizi ziyaret için İzmir'de bulunan Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak'la bir araya geldi.

Alsancak Stadı'ndaki inşaat çalışmalarını denetleyen Spor Bakanı Bak, akşam saatlerinde İzmir Valisi Erol Ayyıldız, Gençlik Spor Genel Müdürü Mehmet Baykan ve siyasilerle Kaya Termal Otel'deki akşam yemeğinde bir araya geldi. Yemeğe spor kulübü başkanlarından yalnız Karşıyaka Başkanı Turgay Büyükkarcı katıldı. Büyükkarcı, Bakan Osman Aşkın Bak'la öncelikli olarak imar planı yeniden davalık olan Karşıyaka Stadı'nı görüştüklerini söyledi.

Turgay Büyükkarcı, "Bakanımız stadımızın inşaatı konusundaki kararlılıklarını tekrarlayıp her türlü desteği vermeyi sürdüreceklerini söyledi. Karşıyaka halkından stat için biraz daha destek beklediklerini dile getirdi. Stadın yanında projesini 3 yıl önce çizdirdiğimiz 10 bin kişilik yeni salon konusundaki taleplerimizi ilettim. Çiğli'de belirlenen arazi konusunda son karar çıkacak, projenin hızlandırılmasının talimatını verecek. Kulübümüze ait salonumuzun yapılması stadımız kadar önemli. Örnekköy Ulusal Tenis Eğitim Merkezi'ndeki 2 tenis kortunu 15 gün önce kulübe kazandırmıştık. Bu kortların sayısını 8'e çıkartmak için de söz aldık. Kulübün borçlarının yapılandırmasıyla ilgili girişimlerimizden haberdarlar, memnuniyetlerini bildirdiler. Bu girişimlerle kulübe daha güvenle baktıklarını söyledi" dedi.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Karşıyaka türkülerle coşacak
Sonraki Haber Karşıyaka'nın gençleri filede liderliğini sürdürdü

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?