ANA SAYFA > GÜNDEM > Büyük Önder Atatürk Karşıyaka’da anıldı

Büyük Önder Atatürk Karşıyaka’da anıldı

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Büyük Önder Atatürk Karşıyaka’da anıldı

Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk ölümünün 78. yılı nedeniyle düzenlenen birtakım etkinlikler ile Karşıyaka’da anıldı.

10 Kasım Atatürk’ü Anma Günü ve Atatürk Haftası programı Hükümet Konağının Bahçesinde bulunan Atatürk Anıtı'na çelenk koyma, saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunması ile başladı. Karşıyaka Kaymakamı Sadettin Yücel, Ege Deniz Bölge Komutanı Deniz Albay Hasan Çankaya ve Karşıyaka Belediye Başkan Vekili Muammer Gezginci, Siyasi Partiler ve STK’lar tarafından çelenkler konuldu.

Çelenk koyma törenine Karşıyaka Kaymakamı Sadettin Yücel, Ege Deniz Bölge Komutanı Deniz Albay Hasan Çankaya, Karşıyaka Belediye Başkan Vekili Muammer Gezginci, Cumhuriyet Başsavcısı Kazım Arapoğlu, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa İslamoğlu, İlçe Emniyet Müdürü Serkan Yonar, İlçe Jandarma Komutanı Kıdemli Başçavuş Ahmet Karaman, Nüfus Müdürü Derya Çıngıl, SGK Şube Müdürü Tuncel Dağdelen, İlçe Tarım Müdürü İsmail Emetli, Gençlik Spor Müdürü Musa Yelek, Karşıyaka Muharip Gaziler Derneği Başkanı Halil Taşçı, Gaziler, Siyasi Parti temsilcileri,  sivil toplum kuruluşu ve diğer kamu kurum yöneticileri, okul müdürleri, öğretmenler, öğrenciler ve çok sayıda Karşıyakalı katıldı.

Daha sonra Karşıyaka Belediyesi Deniz Baykal Kültür Merkezinde anma etkinliklerine devam edildi.

Saygı duruşu ve istiklal marşının okunmasından sonra Karşıyaka Kaymakamı Sadettin Yücel bir konuşma yaptı. Konuşmasında insanlar bıraktıkları eserleri ile anıldığını, Atatürk’ün bıraktığı büyük eserin ise bizlere yol gösterici olduğunu belirtti.

Kaymakam Yücel’in konuşmasının ardından Atatürk’ü anma ve Atatürk Haftası ile ilgili ilk, orta ve lise öğrencileri arasında yapılan yarışmalarda dereceye giren öğrencilere Karşıyaka Kaymakamı Sadettin Yücel, Ege Deniz Bölge Komutanı Deniz Albay Hasan Çankaya, Cumhuriyet Başsavcısı Kazım Arapoğlu, Karşıyaka Belediye Başkan Vekili Muammer Gezginci ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa İslamoğlu tarafından ödülleri verildi.

Karşıyaka Anadolu Lisesi tarafından 10 Kasım Atatürk’ü Anma Günü ve Atatürk Haftası programı çerçevesinde hazırlanan Atatürk Oratoryosu salondakiler tarafından ayakta alkışlandı.

Buradaki etkinliğe  Karşıyaka Kaymakamı Sadettin Yücel, Ege Deniz Bölge Komutanı Deniz Albay Hasan Çankaya, Cumhuriyet Başsavcısı Kazım Arapoğlu, Karşıyaka Belediye Başkan Vekili Muammer Gezginci, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa İslamoğlu, İlçe Jandarma Komutanı Kıdemli Başçavuş Ahmet Karaman,  İlçe Tarım Müdürü İsmail Emetli, Gençlik Spor Müdürü Musa Yelek, Ak Parti İlçe Başkanı  Abdullah Mertoğlu, diğer parti temsilcileri,  sivil toplum kuruluşu ve diğer kamu kurum yöneticileri, okul müdürleri, öğretmenler, öğrenciler ve çok sayıda Karşıyakalı katıldı.

Etkinlik sonrasında Kaymakam Yücel, Garnizon Komutanı Albay Hasan Çankaya, Başsavcı Arapoğlu, Başkan Vekili Gezginci, İlçe Milli Eğitim Müdürü İslamoğlu sahneye çıkarak Karşıyaka Anadolu Lisesi yönetici, öğretmen ve öğrencileri tebrik ettiler.

Haber ve fotoğraf: Yılmaz Durmaz

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Cumhuriyet çocukları Ata'sına koştu
Sonraki Haber Ata'nın çiçekleri, Zübeyde Ana'nın mezarından geldi

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?