ANA SAYFA > SPOR > Bulkaz: Sarıca’ya atılan bana atılmış sayılır…

Bulkaz: Sarıca’ya atılan bana atılmış sayılır…

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Bulkaz: Sarıca’ya atılan bana atılmış sayılır…

Muratbey Uşak Sportif basketbol takımı antrenörü Ozan Bulkaz, Pınar Karşıyaka'yı 79-72 mağlup ettikleri karşılaşmada yaşanan olaylara tepki gösterdi.

"Pınar Karşıyaka Antrenörü Ufuk Sarıca'ya veya rakip oyunculara atılan yabancı madde, bana atılmış sayılır" diyen Ozan Bulkaz, "Bu aşamada olayın nedenlerine girmenin hiç kimseye faydası yok. 15 yıldır burdayım ve Uşak'ta ilk kez böyle bir tatsızlık yaşandı. Neyse ki daha üzücü sonuçlar ortaya çıkmadı. Olayları ne yazık ki futbol seyircisi çıkardı. Yaşananlar için özür diliyorum" dedi.
Pınar Karşıyaka galibiyetiyle play off hattındaki yerlerini sağlamlaştırdıklarını belirten Ozan Bulkaz, "Sezon başı hedefimizi tutturuyoruz. Uyumlu bir kadromuz var. Yeterli kadro derinliğine sahip olmadığımız için üst üste beklenmedik yenilgiler aldık ama hedeften kopmadık. Pınar Karşıyaka maçında aldığımız 19 hücum ribaundu galibiyette belirleyici oldu" diye konuştu.
Genel Menajer Fatihhan Erdoğan ise maçın 5. dakikasında sahaya atılan atkıların rakibi değil terörü protesto etmek için olduğunu söyledi.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Manyetik uyarım felçlilere umut oldu
Sonraki Haber Çınar: Uşak’ta olayların içinde Göztepe taraftarı da vardı…

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?